Egyéb

Büntetés jár annak, aki nem a megfelelő autót vezetiA koronakrízis óta többször is előfordult, hogy a Bayern sztárjai az klub AUDI-val kötött megállapodása ellenére munkanapon is más gyártó autóival közlekedtek. Süle csütörtökön Ferrarit, Coutinho, Thiago és Boateng pedig a közelmúltban Mercedes-Benz típusú gépjárművet vezettek akkor, amikor nem kellett volna – mint ismert, Jerome hétközben balesetet is szenvedett egy AMG-vel az A9-es német autópályán.

Süle kommt am Donnerstag im Ferrari aus der Tiefgarage. Im Hintergrund: Das Logo von Bayern-Sponsor Audi

Lewandowski és Perisic előszeretettel vezetnek Bentleyt, de mivel ez a márka a VW-csoporthoz tartozik, ezért ezt még eltűri a klub.

Bár a BILD információi szerint Hasan Salihamidzic egy januári csapatülésen bejelentette, hogy büntetést szabnak ki annak, aki nem a klub évek óta partneri kapcsolatban álló Audi típusú vagy a VW-csoporthoz tartozó járművet vezet a munkanapokon, eddig még senkinek nem kellett fizetnie. Mostantól viszont aki ezt a kérést nem teljesíti, az 50.000 eurós bírságot fizet a klubnak.Büntetés jár annak, aki nem a megfelelő autót vezeti
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top