Egyéb

Boatenget megbírságolta a klub – „Szerintem ez szomorú”A Bayern hivatalos közleményben tájékoztatta olvasóit, hogy pénzbüntetést szabott ki Jerome Boatengnek, aki a klub előírását nem követve, engedély nélkül hagyta el a várost és szenvedett kisebb autóbalesetet a Mercedes AMG-jével. Bár az összeget egy müncheni kórháznak adományozzák, a játékos természetesen nem örült a jogtalannak vélt büntetésnek.

Távozásának oka az volt, hogy azt a Berlinben élő négy éves kisfiát látogatta meg Lipcse közelében, akin orvosi beavatkozást kellett ejteni. Jerome a BILD-nek adott nyiltkozatában adott magyarázatot, illetve fejezte ki elégedetlenségét a klub intézkedésével szemben:

Bayern ace Boateng crashes Mercedes into motorway barrier on way ...

„A világ összes büntetését elfogadom, ha azok jogosak. Tudom, hogy hibáztam, amikor nem informáltam a klubot az utamról, de abban pillanatban csak a fiamra tudtam gondolni. Egészségügyileg nincs jól. Ha egy gyermek hívja az apját, természetesen elindulok, mindegy hány óra van. Minden büntetést elfogadok, elvégre ő a fiam. Viszont szeretném látni azt az apát, aki ebben az esetben nem utazik el és nincs ott a négy éves fia mellett. Ha ezért büntetés jár, akkor respekt. Szerintem ez szomorú.”Boatenget megbírságolta a klub – „Szerintem ez szomorú”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top