Interjúk és nyilatkozatok

Flick: Mindenki tudja, hogy csak zártkapuk mögött tudjuk lejátszani az idénytHansi Flick egyelőre nem foglalkozik a jövőjét érintő kérdésekkel. Mint ismert 2019 végén a klub legalább nyárig bízta meg őt a csapat irányításával, a jó eredményeknek és a szép játéknak köszönhetően valószínűleg meg is kapja majd az új szerződését az 55 éves szakember.

„Jelenleg vannak fontosabb dolgok az én jövőmnél. De jó formában voltunk, eredményes focit játszottunk.”

Májusnál előbb szinte biztosan nem kerül megrendezésre semmilyen sportesemény, de Flick optimistán tekint erre a témára, mondta a DPA-nak.

„Azt hiszem, hogy folytatni fogjuk a szezont, optimistán tekintek erre. Azt viszont mindenki tudja, hogy csak zártkapus meccsekkel tudjuk végigjátszani az idényt.”

A Bayern játékosai otthoni edzéssel próbálják magukat a lehető legjobban formában tartani. Viszont pár csapatnál kisebb csoportokban már elkezdtek a szabadban edzeni. Flick a kijárási korlátozások miatt érzékenyen tekint erre a kérdésre, a Bayernnél maradnak az otthoni edzésnél.

„Az FC Bayernnél másképp tekintünk erre. Jól tesszük, ha példamutató magatartást tanusítunk.”Flick: Mindenki tudja, hogy csak zártkapuk mögött tudjuk lejátszani az idényt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top