Egyéb

Az Alcantara-klán is segít – a barcelonai kórházat támogatják



A világ számos profija, köztük sok Bayernes és német válogatott játékos mellett Thiagoék is támogatják a koronavírus elleni küzdelmet. Az Alcantara-család tavaly alapított „Alcantara Family Foundation” alapítványán keresztül támogatja a Hospital Clinic de Barcelona kórházat, amely a betegek és családjaik gondozására, gyógyászati eszközökre, ruházatra, élelmiszerre keres forrásokat.

Thiago a RAC1-nek: „Egy hete működünk együtt a kórházzal. A lehető legjobb segítséget kerestük meg és döntöttünk úgy, hogy támogatjuk a klinikát. Arra törekszünk, hogy megelőzzük a jövőbeli világjárványokat és javítsuk a páciensek körülményeit. A segítség az orvosi munka minőségének javítását fogja elősegíteni. (…) Emberként alkalmazkodnunk kell minden helyzethez. Ez a túlélés szelleme. Az elszigeteltség humanizálja a buborékban élő sportolókat is. Feladatunk, hogy vigyázzunk magunkra és az idősekre.”

Az Alcantara testvérekből és szülőkből, valamint a Thiago feleségéből álló armada 2019 júliusában alakult és az UNICEF partnereként egy YouTube csatornát is indít majd. Ennek célja az lesz, hogy tartalmukkal fiatal gyermekeknek és szüleiknek adjanak képzési tanácsokat, megosszák a tapasztalataikat velük.



Az Alcantara-klán is segít – a barcelonai kórházat támogatják
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top