Interjúk és nyilatkozatok

Kalle: Fegyelemmel és kreativitással kell kezelnünk a helyzetet – mindannyiunknak egy a célunkKarl-Heinz Rummeniggét arról kérdezte az FCB.de, hogy a klub játékosai edzhetnének-e a Säbeneren.

A bajor kormány katasztrófahelyzetet jelentett be, amely a sportcsarnokok, sportpályák, fitneszstúdiók bezárása miatt sok hobbisportolót érint. A Bayern játékosai sem edzhetnek a gyepen?

Az FC Bayern a bajor kormány minden intézkedését támogatja, ugyanis most mindannyiunknak csak egy célunk lehet: A koronavírus terjedésének lassítása. A játékosaink most a saját házaikban edzenek. Megpróbálunk példaként szolgálni, mert az az érzésem, hogy vannak még olyan emberek, akik talán még nem fogták fel eléggé a helyzet komolyságát. A profijaink elméletileg kisebb, négy-ötfős csoportokban edzhetnének a Säbeneren, ugyanis ez az ő munkahelyük. A munka és a munkába járás bizonyos körülmények között még megengedett, de sok emberünk vesz részt az otthoni munkafolyamatokban és az edzői stábunkkal úgy döntöttünk, hogy elállunk ettől a lehetőségtől. Ki kell várnunk, hogyan alakul a koronával fertőzött emberek száma. Mindannyiunknak fegyelemmel és kreativitással kell kezelnünk a helyzetet. Mivel a szituáció folyamatosan változik, napról napra újra kell értékelnünk és döntenünk kell a dolgokról.Kalle: Fegyelemmel és kreativitással kell kezelnünk a helyzetet – mindannyiunknak egy a célunk
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top