Egyéb

Hoeness: Meg kell tanulnunk türelmesnek lenni



A Sport1 Doppelpass műsorában telefonon kérték ki Uli Hoeness véleményét a kialakult koronavírus helyzetről és annak következményeiről.

„Mindenkinek a privát környezetében kell gondoskodnia arról, hogy a lehető legkevesebb ember legyen fertőzött. Várnunk kell. Időt kell adnunk a tudósoknak, hogy megtalálják az ellenszert. Meg kell tanulnunk kivárni és türelmesnek kell lennünk. Minden más lényegtelen.”

Képtalálatok a következőre: uli hoeness zu hause

Természetesen ő is az emberek egészségét tartja a legeslegfontosabbnak:

„Fontosnak tartom, hogy megálljunk egy kicsit és elgondolkodjunk. Mindannyiunknak komolyan kell venni a futball problémáit, de más emberekre is gondolnunk kell. Mindannyiunknak meg kell tanulni a türelmet. A politika nagyszerű munkát végez. Most nem amiatt kell aggódnunk, hogy mikor indul újra a Bundesliga. Semmi értelme lejátszani az Európa-bajnokságot, ráadásul mindezt 12 európai városban. Négy hetet várnunk kell, ezután majd meglátjuk mikor lehet ismét futballozni. Senki nem tudja mi lesz négy hét múlva, talán októberig is várnunk kell. Nem kell, hogy legyen egy terv a tarsolyunkban, ugyanis senki nem tudja mi lesz ebből az egészből.”

Leghangzatosabb üzenetének talán ez a mondata számított:

Európának össze kell tartania, ez egy nagy lehetőség a szolidaritásra.



Hoeness: Meg kell tanulnunk türelmesnek lenni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top