Bundesliga

„Hiányzott a tempó és a mozgékonyság, nem ezt szoktam meg” | Reakciók: Bayern 2-0 AugsburgAz Augsburg elleni 2-0-ra megnyert mérkőzés reakciói.

🔴 Hansi Flick: Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, főleg az első félidő volt az. Az Augsburg nagyon jól csinálta. Nagyon mélyen védekeztek, ezt vártuk tőlük – megpróbáltak minket nyomás alá helyezni és jól fedni a területeket. Nem igazán volt tempó és mozgékonyság a játékunkban, nem ezt szoktam meg a csapatomtól. Megszereztük a vezetést, viszont elmulasztottuk a második találatot. Hogy végül sikerült, bizonyos megkönnyebbülést jelentett számunkra. Összességében maradjunk annyiban, hogy megszereztük a három pontot – ez az amit akartunk.

🔴 Thomas Müller: Nem sokkal az első félidő vége előtt volt egy lehetőségem. Már akkor vezetnünk kellett volna. A második játékrészre már jobban jottünk ki, meggyőzőbben játszottunk és lényegesen több helyzetet dolgoztunk ki. Viszont az a gyilkos mentalitás, az a hidegvér, ami az elmúlt hetekben jellemző volt ránk, ezúttal hiányzott. A túlnyomó fölény ellenére a második félidőben Manuel Neuernek köszönhetjük, hogy a 85. percben nem 1-1-et mutatott az eredményjelző. Ez nem az a szint, ahogyan játszani akarunk és amit az elmúlt hetekben nyújtottunk.

Képtalálatok a következőre: goretzka

🔴 David Alaba: Elértük a célunkat és megérdemelten győztünk. Hamarabb meg kellett volna szereznünk a második gólunkat, a második félidőben voltak tiszta helyzeteink. Természetesen ezeket be kell lőnünk, hogy korábban eldöntsük a mérkőzést. Ez ma nem sikerült, viszont nagyon fontos három pontot szereztünk, ezzel növeltünk az előnyünket a tabellán.🔴 Leon Goretzka: Természetesen nem vagyok boldog, hogy csak 20 percet játszottam. Viszont a csapatnak nagyon jól megy, eredményesek vagyunk. Nem akarok negatív befolyással lenni a csapatra, de pályafutásom talán eddigi legjobb állapotában vagyok. Hoznom kell a teljesítményemet, akkor jogosultságom lesz a kezdőben szerepelni. Ez most a feladatom.

Képtalálatok a következőre: goretzka

🆚Martin Schmidt, az Augsburg edzője: Gratulálunk az FC Bayernnek, minden a kezükben van, bármi lehetséges számukra idén. Olyan meccset játszottunk, amellyel egy kisebb dicsérettel térhetünk haza. Sokáig jól csináltuk, pontot is szerezhettünk volna, de sajnos ez nem sikerült. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz és időszakos célokat tűztünk ki magunk elé. A szünet után viszont rögtön jött a bekapott gól. Ezután többet kellett kockáztatnunk, így a Bayern előtt adódott pár lehetőség. Egy kis szerencsével nyíltan tarthattuk volna a meccset, voltak nagy helyzeteink. Ha az ember valamit el akar érni itt, akkor a Florian Niederlechner-szerű helyzeteket be kell lőni. Végül győzött a kvalitás, amely itt kétségtelenül nagyon magas.

🆚 Florian Niederlechner, az Augsburg játékosa: Szuper teljesítmény volt tőlünk. A Bayern ellen nem tud mindig védekezni az ember, sokáig nyíltan akartuk hagyni a találkozót. A meccs végén az egyenlítésre is megvolt az esélyünk, be kellett volna lőnöm azt a helyzetet, ezért elnézést a csapattól.

🆚 Andreas Luthe, az Augsburg kapusa: Végül a Bayern kvalitása diadalmaskodott… Boateng előretett labdája – remekül ismeri Thomas Müller mozgását, egyszerűen nagyon jól csinálták. A végén viszont nekünk is megvolt a lehetőségünk. Egyenlíthettünk volna és talán kivédekezhettük volna a döntetlent. Így viszont nyílt terület állt a rendelkezésükre és megszerezték a második góljukat.

„Hiányzott a tempó és a mozgékonyság, nem ezt szoktam meg” | Reakciók: Bayern 2-0 Augsburg
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top