Bundesliga

Leggólerősebb csapat vs leggyengébb védelem – az Augsburg elleni meccset megelőző statok



Az FCB.de hét érdekességet emelt ki a Bayern vasárnapi, Augsburg elleni hazai mérkőzését megelőzően.



▪ A Bayern kilenc bajnoki óta veretlen (hét győzelem, két döntetlen), összességében pedig 17-ből 13 bajnokit megnyert az Augsburg ellen.

▪ A Bayern 2020-ban már kilenc gólt lőtt a mérkőzések első negyed órájában. Ennyi idő alatt egyik Bundesliga-klub sem tudott három gólnál többet szerezni.

▪ A Bayern 71 gólnál jár az idei bajnokságban, ez alig marad el a rekordtól. Ennél többször csak 2013/14-ben, Pep Guardiola irányítása alatt találtak be a bajorok a szezon ezen szakaszában.

▪ A Bayern a legutóbbi 10 bajnokin megszerezhető 30 pontból 28-at begyűjtött, csak a Lipcse elleni 0-0 során nem tudtak győzni. Gólarány ebben az időszakban: 36:6, öt alkalommal gólt sem kapott Flick csapata.

▪ Legutóbbi hét vasárnapi mérkőzésén veretlen maradt a Bayern (5 győzelem, 2 döntetlen). Legutóbb 2018 márciusában, egy Lipcse elleni 2-1 alkalmával veszített a hét utolsó napján a Rekordbajnok.

▪ Az Augsburg csak négy pontot szerzett a tavaszi szezonban, ezzel a második leggyengébben teljesítő csapat a Bundesligában (a Werder egyel kevesebbet játszott). Az élvonalban soha nem rajtoltak ilyen gyengén tavasszal, 19 bekapott góllal az övék a leggyengébb védelem is.

▪ Az Augsburg a legutóbbi négy idegenbeli bajnokiját elveszítette, a legutóbbi három meccsén gólt sem tudtak rúgni.



Leggólerősebb csapat vs leggyengébb védelem – az Augsburg elleni meccset megelőző statok
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top