Akadémia

Arp és Singh góljaival menetel tovább a Bayern II



A Bayern II szombat délután a legutóbbi hetedik meccsén a hatodik győzelmét szerezte – ezúttal a Sonnenhof Großaspach csapatát győzték le 2-0-ra hazai pályán, 1765 néző előtt Seba Hoeness játékosai. Egy gólnélküli félidő után a második játékrészben Fiete Arp zicceréből és Sarpreet Singh remek kapáslövéséből alakult ki a végeredmény. A Bayern a klub alapításának 120. évfordulójára tervezett jubileumi mezben lépett pályára és tanyázik a harmadosztály 8. helyén – mindösszesen három ponttal van lemaradva a második helytől a rendkívül sűrű tabellán.



🔴 Bayern:

Früchtl – Yilmaz, Mai, Richards, Köhn – Stiller, Welzmüller, Kern (51. Singh), Jeong (87. Will) – Arp (63. Kühn), Wriedt

🔄 Padon végezték: 

Hoffmann – Feldhahn, Batista-Meier, Daniliuc

🆚 Sonnenhof Großaspach: 

Reule – Behounek (46. Krasniqi), Bösel, Gehring, Slamar, Poggenberg – Gipson, Jüllich (70. Ünlücifci), Hingerl, Vlachodimos – Morys (64. Gaines II)

Gólok: 

1:0 Arp (61.), 2:0 Singh (72.)

Singh találata:
Singh képtelen csúnya gólt szerezni.

A kezdőcsapatba visszatérhetett az eltiltását letöltő Wriedt, de ott volt a Hansi Flick által nagyon professzionálisnak nevezett Fiete Arp is, aki hosszú gólínség után sorozatbeli második bajnokiján tudott betalálni a Bayern II-ben. A télen visszatért Jeong gólpasszal hálálta meg a kezdőtagságot, Singh pedig ismét bizonyította kiváló rúgótechnikáját. A meccs elején Timo Kern óriási kapufát lőtt, de a meccs során Jeong, Mai és Wriedt is betalálhatott volna. Emellett Früchtl és az ellenfél kapusának is be kellett mutatnia kvalitásait. Nem kapott lehetőséget Batista-Meier és Leon Dajaku, akik játszottak a hétközi Youth League meccsen és talán az Augsburg elleni keretben is helyet kapnak. Zirkzee természetesen már nem opció az edző számára, ő valószínűleg kezdeni is fog a profik vasárnapi meccsén.

Sebastian Hoeness: „Érett teljesítmény volt a csapattól, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. A srácok a végéig nagyon türelmesek és fegyelmezettek maradtak. Ezenfelül folyamatos nyomást fejtettünk ki és ez meg is hozta az eredményét.”

A meccs összefoglalóját megtekinthetitek a YouTube-on.



Arp és Singh góljaival menetel tovább a Bayern II
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top