Bajnokok Ligája

Kimmich: Saját kezünkbe akarjuk venni a játékot



A Bayern középpályása a Chelsea elleni mérkőzést megelőzően állt a sajtó rendelkezésére.


A Chelsearől: Sok érdekes játékosuk van, fiatalok és tapasztaltak egyaránt. A bajnokságban a negyedikek, az elmúlt hetekben voltak hullámvölgyeik. Mindenki a Liverpool árnyékában áll. Viszont jó hangulatot várok a mérkőzésen, bátran akarunk fellépni. (…) Nem láttam túl sok meccset a Chelseatől, de vannak róluk videóink a felkészüléshez. Ez az egész a csapatszerkezetről szól, de megmutatjuk, hogy jó tervvel rendelkezünk.

A címről: Természetesen nagy álmunk, hogy megnyerjük és legszívesebben már idén megtennénk ezt. Jók az előfeltételeink, de másképp kell fellépnünk, mint az elmúlt szezonban, bátrabbnak kell lennünk, mint a Liverpool ellen. Az a cél, hogy a saját kezünkbe vegyük a játékot, illetve hogy az odavágón is egy jó eredményt érjünk el.

A 2012-es BL-döntőről: Az öltözőben egyáltalán nem volt téma. Azok a srácok, akik ott voltak, később megszereték a serleget. Most mások az előfeltételek. Reméljük, hogy ezúttal jobban végződik számunkra.

A Premier League-ről: Főleg az elmúlt szezonban volt a PL nemzetközi szinten nagyon domináns. Meg akarjuk mutatni, hogy tartani tudjuk velük a lépést. A német csapatok az elmúlt hetekben nagyon jól teljesítettek.

A Tottenham elleni meccs párhuzamairól: Másképp játszunk, mint akkor, magasabban támadunk le. Ettől függetlenül természetesen elégedett lennék az akkor elért eredménnyel (mosolyog).

Kimmich: Saját kezünkbe akarjuk venni a játékot
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top