Bajnokok Ligája

Flick: Tisztelettel, de félelem nélkül vágunk neki a mérkőzésnek



A Bayern vezetőedzője a Chelsea meccs kapcsán tartott sajtótájékoztatót.



A Chelsearől: Gratulálnom kell Frank Lampardnak. Fiatal csapata van, amely nagyon felszabadultan játszik. Gyors támadásokat vezetnek és keresik a befejezési lehetőségeket. Sok gólt is kapnak, de ez egy olyan csapat, amely hazai pályán hatványozottan nagy nyomást képes kifejteni, ezt bizonyította a Tottenham elleni mérkőzésük is. Megpróbálnak majd kibillenteni minket a ritmusunkból, ellen kell nekik állnunk. Elemeztük az erősségeiket és a gyengeségeiket is. Tisztelettel, de félelem nélkül vágunk neki a mérkőzésnek.

A Paderborn elleni meccsről: Volt két eltiltottunk a védelemben, illetve Thomas Müller és Kingsley Comannak is voltak kisebb problémái, ezért eleinte pihentek. Lényeg, hogy megnyertük a meccset, ezért pedig gratulálok a csapatnak – mindent megtettek a győzelemért.

A Chelsea elleni meccsről: Teljes koncentrációval és szenvedéllyel kell játszanunk. A csapat tudja mi vár ránk. Bátran akarunk támadni, jó lendületben vagyunk. Teljes meggyőződésem, hogy a csapat jól fogja megvalósítani az elképzeléseinket.

A nyomásról: A Bayernnél minden meccset meg kell nyerned, de ez magától értetődő számomra és a csapat számára is. Az edzői stábunk felkészíti a teamet az ellenfélre. Fontos, hogy már az odavágón jelzést adjunk.

Goretzkáról: Teljesítette a záróedzést és bevethető holnapra.

Az idegenbeli gólokról: Megvannak az erősségeink és a kvalitásaink a támadósorban, a Lipcsén kívül mindenkinek betaláltunk. Természetesen ezt akarjuk holnap is.

Lampardról: Nagyon jó munkát végez, fiatal és tapasztalt játékosokból álló csapata van. Jelenleg is Bajnokok Ligája helyezettek a Premier League-ben. Szerintem nagyon jó munkát végez.

Coutinhoról: Ő egy tehetséges játékos. Néha túl nagy nyomás alá helyezi magát.  Nagyon sokra tartom játékosként és emberként is őt, továbbra is támogatjuk.

A Bayern, mint címvárományos? Óriási kvalitásaink vannak a csapatban, az elmúlt hónapokban ezt sok mérkőzésen bizonyítottuk. Mérkőzésről mérkőzésre gondolkodunk – reméljük, hogy bejutunk a negyeddöntőbe, ezután fogunk  majd továbbtekinteni.

Lewandowskiról: Robert jelenleg élete formájában van, magabiztos és nagyon fitt. Jó lendületben van, reméljük, hogy ezt holnap is bizonyítani fogja. Vezetőként is nagyon fontos nekünk. Nagyon pozitív személyiség és sok energiát mozgósít a csapatban. Védekezőleg is jól dolgozik. Szenzációs, milyen aránnyal rendelkezik.



Flick: Tisztelettel, de félelem nélkül vágunk neki a mérkőzésnek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top