Akadémia

„Arp minden másodpercben szívvel és szenvedéllyel játszik”A Bayern II hétfő esti, Halleschen FC elleni harmadosztályú bajnokiján csereként beállt Fiete Arp az első gólpasszát osztotta ki a bajorok második csapatában. Az ősszel sokáig kézsérüléssel bajlódó támadót a Campus vezére, Holger Seitz dicsérte.„Ez a gólpassz az ő kemény munkájának a megerősítése. Ha Fiete az U23-ban lép pályára, állandóan feltűnik nekem, hogy minden másodpercben szívvel és szenvedéllyel játszik. Ezt tette abban a szituációban is, amikor a csapat gólt szerzett. Örömmel futballozik.”

Arp tavaly nyáron igazolt a Bayernhez, de tétmérkőzésen még nem lépett pályára a profik között. A fiókcsapatban is csak 88 percet játszott – a Hallaschen ellen a 80. percben Zirkzeet váltotta, három perccel később pedig egy küzdelmes szituáció után Nicolas Kühnt szolgálta ki.

Arp a meccs utolsóelőtti gólját készítette elő az Ajaxtól érkező német tehetségnek

„A becserélését követő első másodpercekben rögtön játékba lendült és mindent megtett. Mindannyian örülünk, hogy megvolt ez a sikerélménye, lenyűgözően készítette elő ezt a gólt. Ráadásul egyáltalán nincsenek sztárallűrjei. Ő is ugyanúgy ünnepelt a srácokkal, és láttuk, hogy mindezt szívből tette. Ez is elmond egyet s mást az ő nagyszerű karakteréről.”

„Arp minden másodpercben szívvel és szenvedéllyel játszik”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top