Egyéb

Süle ismét a gyepen – „Teljesen panaszmentesen futok”



Niklas Süle nagy mérföldkövet lépett át a visszatérés felé vezető úton – a Bayern középhátvédje az október 19-én elszenvedett keresztszalag-szakadása után először abszolválhatott a Säbeneren futógyakorlatot. Első körben jó 25 percig kocogott, majd az edzőteremben folytatta tovább a munkát.



„Szűk négy hónap alatt minden nap az edzőteremben végeztem hasonló programot, ezért természetesen nagyon jó érzés volt újra futni és érezni a gyep illatát. Ez volt számomra a megfelelő időpont, hogy a következő szintre lépjek.”

Süle az Augsburg elleni idegenbeli 2-2-es döntetlen alkalmával, egy szerencsétlen mozdulatot követően sérült meg súlyosan. Másnap meg is műtötték, de most már elégedett a jelenlegi állapotával.

„Nagyszerű volt, ahogy a stábommal négy hónapon keresztül dolgoztam anélkül, hogy komplikáció lépett volna fel a térdemmel. Most is éreztem, hogy teljesen panaszmentesen futok, és ez az ami számít.”

Niklas Süle legfőbb célja, hogy a nyári EB-re készen álljon. A Bayernben idén valószínűleg már csak elővigyázatossági okokból sem fog pályára lépni.



Süle ismét a gyepen – „Teljesen panaszmentesen futok”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top