Akadémia

Youth League: A Dinamoval játszik a Bayern a továbbjutásért



Az UEFA Youth League nyolcaddöntőinek pénteki sorsolásán kiderült, hogy a Bayern U19-es csapatának a Dinamo Zagreb fiataljait kell legyőznie a továbbjutáshoz. A március 4-én sorra kerülő egymeccses párharc hazai rendezésének jogát az egyedüli német csapatként versenyben lévő müncheniek élvezik.



Martin Demichelis: „Ez egy érdekes párharc. Egyetlen mérkőzésen bármi megtörténhet, de természetesen az a célunk, hogy bejussunk a negyeddöntőbe.”

Danny Schwarz: „Különösen örülök, hogy hazai mérkőzésünk lesz és hogy a srácok ezen a szinten bizonyíthatnak. Semmiképpen sem becsüljük alá az ellenfelet.”

A Dinamo Zagreb az Atalanta mögött, a Manchester Cityt és a Sahtart megelőzve a C csoport második helyén végzett – a Bayern pedig elmondhatja, hogy egyedüli veretlen, legkevesebb gólt kapó csapatként jutott a kieséses szakaszba.

Nyonban nem csak a nyolcaddöntő, hanem a további lehetséges párharcokat is kisorsolták – ennek értelmében a Bayern március 17-én vagy 18-án, egy továbbjutás esetén szintén hazai pályán meccselhet majd a Benfica – Liverpool meccs győztesével.



Youth League: A Dinamoval játszik a Bayern a továbbjutásért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top