Akadémia

Topformában a Bayern II – a végjátékban vertük meg a Viktoria Köln csapatát



A Bayern II egy hihetetlenül eseménydús mérkőzésen 4-2-es győzelmet aratott a Viktoria Köln otthonában – Sebastian Hoeness fiai ezzel a harmadosztály legjobb formájában lévő, egyetlen 100 százalékos csapataként a 10. helyre léptek elő a tabellán. A gólgyártást Wriedt kezdte meg, majd a második félidő elején egy Früchtl hibából kiegyenlítettek a hazaiak – a csereként beállt Singh által megszerzett vezetést tíz perccel a vége előtt kiegyenlítették a kölniek, Richards és Singh viszont a 88. és a 93. minutumban eldöntötték a három pont sorsát. Az új-zélandi az utolsó gólját 40 méterről, üres kapura szerezte.



🔴 Bayern:

Früchtl – Yilmaz, Richards, Mai, Köhn – Stiller, Welzmüller, Jeong (87. Arp), Batista-Meier (63. Singh) – Wriedt, Dajaku (71. Kühn)

🔄 Padon végezték: 

Hoffmann – Feldhahn, Will, Daniliuc

🆚 Viktoria Köln: 

Weis – Gottschling, Dietz, Hajrovic, Carls – Dej (81. Koronkiewicz), Klefisch – Holzweiler (68. Lewerenz), Wunderlich, Handle – Bunjaku (68. Seaton)

Gólok: 

0:1 Wriedt (14.), 1:1 Handle (58.), 1:2 Singh (70.), 2:2 Lewerenz (81.), 2:3 Richards (88.), 2:4 Singh (90.+3.)

Singh 40 méteres gólja

Sebastian Hoeness: Óriási gratuláció a csapatnak! Nagyon boldogok vagyunk a győzelem miatt. A srácok szinte az egész meccsen tisztességes teljesítményt nyújtottak, egy szakaszban viszont túl sok volt a hibánk. A csapat összességében feltétlenül győzni akart és az önfeláldozó fellépés végül kifizetődött.

Az említett gólszerzőkön kívül Batista Meier és Dajaku előtt is voltak lehetőségek. A télen visszatért Jeong pedig először volt a kezdő tagja, az első gólt is ő készítette elő. Zirkzee nem volt ott a meccsen, ő a Lipcse elleni keretben lesz ott. Húsz percet játszott az Ajax tulajdonában lévő Nicolas Kühn, a 87. percben Arp is beállhatott.



Topformában a Bayern II – a végjátékban vertük meg a Viktoria Köln csapatát
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top