Egyéb

Coman ügynökséget váltott – „Kingsley nagyon boldog Münchenben”Az elmúlt hetekhez képest mozgalmas időszaka van Kingsley Comannak. A 23 éves szélső hosszú hetek óta tartó sérülése után ismét a csapattal edzhetett, vasárnap pedig már ott lesz Lipcse elleni keretben is. Pár nappal ezelőtt ügynökséget is váltott.A Sport1 meg is szólaltatta a játékos új képviselőjét, a Colossal Sports Management emberét, Aidy Wardot, aki a játékos jelenlegi feladatairól és jövőjéről beszélt.

„Kingsley nagyon boldog Münchenben, a koncentrációja kizárólag arra helyeződik, hogy a Lipcse elleni mérkőzésre készen álljon, ha szükség lesz rá. Célja az, hogy a Bayernt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe vezényelje.” (…) „A jövőjéről szóló bármiféle diskurzusnak nincs jelentősége. Ha az idő megérik erre, beszélni fogok a témában Kingsley édesapjával. De ezzel egyáltalán nem foglalkozunk, a Bayern az egyetlen út számára.”

A Sport1 úgy tudja, hogy a bajorok biztosan nem akarnak megválni Comantól, a következő idényt is Münchenben kezdi meg. A távolabbi jövőben viszont nem elképzelhetetlen, hogy Anglia felé kacsintgathat a francia játékos, 2016-ban a legérdekesebb ligának nevezte a PL-t. Új ügynöke intézte például Raheem Sterling Cityhez, vagy Oxlade-Chamberlain Liverpoolhoz való átigazolását is.Coman ügynökséget váltott – „Kingsley nagyon boldog Münchenben”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top