Egyéb

BILD: Thiago a legjobban kereső játékosok közé akar kerülniA Bayern 28 éves spanyol válogatott középpályása majdnem egy évig gólképtelen volt, azonban a legutóbbi három meccs mindegyikén betalált és élete formájában van. Szerződése 2021-ig szól, kérdés, hogy hosszabbítanak-e egymással a felek.


Salihamidzic a Mainz elleni győzelem után beszélt a játékos teljesítményéről és válaszolt a jövőjét firtató kérdésre: „Thiago nagyon jól és magabiztosan játszik, Joshhal jól szervezi a középpályán a játékot. Nem lep meg a teljesítménye, mert tudom micsoda futballistáról van szó. A vele folytatott megbeszélések olyan dolgok, amelyeket egymás között fogunk tisztázni.”

A BILD szerint kérdés, hogy a Bayern egy új, magasabb fizetést magába foglaló szerződést kínáljon neki vagy inkább egy komolyabb összeget akasszon le érte. A lap úgy tudja, hogy Thiago a legjobban fizető játékosok közé akar kerülni és évi 15 millió eurós szerződést akar a klubtól.

A jelenlegi Thiago kétségtelenül kiváló hatással van a csapat teljesítményére, de vannak olyan időszakok, amikor nem megy annyira neki, hogy ilyen magasra kerüljön a fizetési rangsorban, írja a lap, amivel nehezen lehet vitatkozni. A Bayern ezen a nyáron, jelenlegi formájában még viszonylag magasabb összegért tudna megválni tőle. A klub komoly kiadásokra készül a nyáron, Sané mellett a Thiago-poszton szereplő Havertz is sok pénzébe kerülhet a bajoroknak.

A továbbiak erősen függenek majd Thiago tavaszi teljesítményétől.

BILD: Thiago a legjobban kereső játékosok közé akar kerülni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top