Átigazolási hírek

Rummenigge: Olyan játékosokat kell szereznünk, mint Alphonso Davies



A tavaly nyárra beígért nagy költekezés helyett a következő átigazolási időszakban robbanthat bankot a Bayern vezetősége. Leroy Sané és Kai Havertz állnak a középpontban, az ő vételi díjuk 200 millió euró körül mozoghat, azaz úgy tűnik, hogy a bajorok átlépik az egy játékosért kiadott 100 millió eurós határt.



„Nem az áll a Bayern érdekében, hogy új rekordot döntsön. Viszont nem csak a Bayern számára nyílik meg az átigazolási piac, hanem mindenkinek. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy ez a Transfermarkt az árakat és a tempót illetően csak egy irányba mozog: Felfelé. Ami az átigazolási díjaknál sokkal nagyobb aggodalomra ad okot számomra, az a fizetések fejlődése. Szédítő!”

Rummenigge továbbra is a fiatal játékosokba való befektetésben látja a jövő legfőbb irányát.

„Olyan játékosokat kell szereznünk, mint Alphonso Davies. Még ha nem is minden fiatalnak sikerül kezdőjátékossá válnia, ha valakinek sikerül, akkor az óriási örömet tud okozni.”

A fiatal külföldi tehetségek és fiatal német játékosok mellett az olyan kiforrott sztárjátékosok is ott állnak a Bayern figyelmében, mint Leroy Sané.

„Ha alapvető érdeklődésünk lesz iránta, amit nem zárok ki, akkor először a klubbal fogunk beszélni, hogy egy barátságos atmoszférát teremtsünk a megbeszélések során.”

Az új igazolások előtt azonban Rummenigge fontosnak tartja, hogy a 2021-ig szerződéssel rendelkező játékosok jövőjét tisztázzák.

„Először is szeretném megállapítani, hogy jelenleg elsőszámú keretünk van. Van egy pár játékosunk, akinek másfél év van a szerződéséből. Először velük fogjuk az első megbeszéléseket levezényelni. Ezek a játékosok sokat tettek az FC Bayernért – mindegy, hogy David Alabáról, Thiagoról, Boatengről, Martínezről, Müllerről vagy Neuerről van szó.”



Rummenigge: Olyan játékosokat kell szereznünk, mint Alphonso Davies
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top