Átigazolási hírek

Salihamidzic elárulta, miért nem igazolták le WernertHasan Salihamidzic a Sport BILD-nek adott nyilatkozatában elárulta miért nem igazolták le Wernert a Lipcsétől.
„Timo Werner egy jó játékos és kiemelkedő félévet játszott ősszel. Mindenesetre nekünk van egy Robert Lewandowskink. Ő egy olyan támadó, aki ideálisan passzol a mi játékstílusunkhoz.”

A Bayernnél kételkedtek abban, hogy Werner a mélyen védekező csapatok ellen érvényesülni tudna a szélen, illetve használható lenne abban a rendszerben, amelyben egy hatossal és két nyolcassal áll fel a csapat.

„Robertnek megvannak azon képességei, hogy technikája által szűk területen mozogjon és kivételes megoldásokat találjon a labdával. Timo Wernernek a gyorsasága által még több területre van szüksége, ez meg is van neki abban a rendszerben, amelyben Lipcsében játszik. Kétségtelenül az ő rendszerük is változott, de elől akkor sem olyan szűkösen vannak, mint mi.”

A Sport Bild úgy tudja, hogy Hansi Flick szívesen látta volna Timot a Bayernnél, de Niko Kovac számára sem jelentett prioritást a megszerzése.Salihamidzic elárulta, miért nem igazolták le Wernert
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top