Egyéb

Lewa végigcsinálta az idei első csapatedzést a Säbeneren – Gnabry egyénileg edz



A Bayern játékosai szerdán, négy nappal a Hertha elleni tavaszi nyitómeccs előtt, idén először jelentek meg csapatedzésen a Säbener gyepszőnyegén.


December 21-ei sikeres ágyékműtétje óta Robert Lewandowski is ott lehetett a többiekkel, a teljes gyakorlatot végig tudta csinálni – sőt, a klub tájékoztatása szerint remek befejezésekkel és párharcerős játékával is bizonyította, hogy kiheverte a 25 nappal ezelőtti operációt és számíthat rá Flick vasárnap. A BILD is megerősítette, hogy a sprinteknél, a passzoknál sem akadtak problémái az UEFA év csapatába beválasztott lengyelnek.

A katari edzőtábort követő pihenőnapok után a többiek is nagyon motiváltnak tűntek, a megerőltető feladatok mellett is jó hangulatban telt az edzés. 90 percnyi munka után Lewandowski kivételével bevonult az öltözőbe a csapat – a lengyel gyakorlatozott még egy kicsit.

Gnabry helyzete jelentősen javult, de ezúttal is csak egyéni edzést végezhetett a mellékpályán, igaz abból többet is: egyet délelőtt 10 órakor Thomas Wilhelmi reha-edzővel, majd délután 14:40-től 15:30-ig, teljes kifulladásig futott Peter Schlösser erőnléti trénerrel. Kerettagságára számít a Kicker, de játéka valószínűtlennek tűnik. A német játékos a BILD szerint továbbra sem tűnik igazán fittnek, mozgása nehézkes, a tempója pedig átlagos.

A szerdai edzést Süle mellett ezúttal Lucas, valamint Coman és Martínez is kihagyta. Löw a keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Niklas ezen a héten elkezdheti a futógyakorlatokat, valószínűleg az edzőteremben, testtömegének bizonyos hányadát terhelve kocoghat csak a keresztszalag-szakadáson átesett védő. Kingsley vírusos betegség miatt egy hétig nem mehet a csapat közelébe, de egyébként sem lett volna bevethető, ugyanis csak pár nappal ezelőtt vették le a sínt a Tottenham ellen megsérült lábáról.  Javi jelenlegi állapotáról nem igazán jelent meg információ.



Lewa végigcsinálta az idei első csapatedzést a Säbeneren – Gnabry egyénileg edz
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top