Átigazolási hírek

Sky: Az Arsenal kapcsolatba lépett Boatenggel



A téli átigozolási időszak egyik nagy kérdése, hogy Jerome Boateng elhagyja a klubot, vagy tavasszal is marad-e a Bayern játékosa.


Míg a müncheni Abendzeitung röviddel az újév után még azt írta, hogy Boateng elutazik a csapattal Katarba és a szűkös személyi helyzet miatt a klub sem beszél senkivel a játékos átigazolásáról, addig a Sky infói szerint az Arsenal már felvette a 31 éves játékossal a kapcsolatot, hogy meggyőzze az egykori világbajnokot a váltásról.

A német médiatársaság szerint a müncheniek készen állnának akár 15 millióért is elengedni a távozásról régóta gondolatokat ejtő középhátvédet, aki az idei bajnokságban is csak 600 percet töltött a pályán. Hansi Flick a legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy Boatengnek megvannak a kvalitásai a Bayernhez, de a jövőjéről való döntést neki kell meghoznia.

Mint ismert Lucas körülbelül egy hónap múlva térhet vissza, míg Süle ebben a szezonban már nem fog pályára lépni. Boateng távozása esetén Pavard, Alaba, Martínez és Mai, később Hernandez állhat Flick rendelkezésre a védelem tengelyében. Kérdés, hogy az ágyúsok meg tudják-e győzni Boatenget a váltásról, vagy Jerome a lehetséges sportszakmai sikerek miatt ezt a szezont még Münchenben fejezi be.



Sky: Az Arsenal kapcsolatba lépett Boatenggel
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top