Egyéb

26 játékossal utazik a Bayern Dohába – „Intenzív, kemény edzőtábor lesz”Új év, új energia, a Bayern pedig hamarosan megkezdi felkészülését a szezon hátralévő részére – a müncheni különítmény összesen tizedszerre utazik a katari Dohába, hogy kiváló körülmények között fektesse le egy remélhetőleg sikeres idény alapköveit.Hansi Flick csapata hat napon keresztül lesz ott az Aspire Academyn, az edző pedig kemény edzőtábort hirdetett:

„Optimális állapotba akarunk kerülni a három versenysorozathoz, intenzív, kemény edzőtábor lesz. Szezon közben nem tudunk teljes mértékű edzésmunkát végezni, ugyanis arra kell koncentrálnunk, ami a következő mérkőzéshez szükséges. Ezért is hihetetlenül fontos ez a felkészülés, jobban tudjuk gyakorolni a berögződéseket.”

A Bayern 26 játékost nevezett a január 4-én induló edzőtáborra – nem lesz ott Niklas Süle, Javi Martínez, Robert Lewandowski és Kingsley Coman sem, ők Münchenben fognak rehabilitációs edzéseket végezni, Lucas Hernandez azonban a csapattal tart és a csapatedzés egyes elemeit elvileg már a játékostársaival végezheti. Ott lesz az ősz végét kihagyó Cuisance, Arp, az Arsenallal összeboronált Boateng, illetve számos fiatal tehetség is: Zirkzee, Singh, Dajaku, Batista-Meier, Richards és a 16 éves Arrey-Mbi is.

A csapat egyébként szombaton 6:30-kor tart közös reggelit a Säbeneren és 9-kor indul a repülőtérre – landolás után egy laza gyakorlatra is sort kerítenek a főszereplők.26 játékossal utazik a Bayern Dohába – „Intenzív, kemény edzőtábor lesz”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top