Átigazolási hírek

Ennyi meccsről kellene lemondania Nübel miatt NeuernekA BILD tényként kezeli, hogy Alexander Nübel nyártól a Bayern játékosa lesz, a felek sem cáfolták a lap korábbi értesüléseit, illetve a Schalke is hivatalos közleményben erősítette meg, hogy nyáron ingyen távozik a 23 éves csapatkapitányuk.Nübellel azt tervezik Münchenben, hogy Manuel Neuer potenciális utódjaként folyamatosan építsék be őt a csapatba – a Sport Bild információi szerint az őszi idény végén Hasan Salihamidzic beszélt a Bayern csapatkapitányával és elmondta neki, hogy a klub elképzelése szerint 15 mérkőzésről le kellene mondania, hogy Nübel is védhessen.

Manuel Neuer – teljesen érthető módon, a Bayern és a válogatott csapatkapitányaként – ebbe egyáltalán nem szeretne belemenni, még a barátságos mérkőzéseken is ő akar ott állni a müncheniek kapujában.

Neuer szerződése 2021-ig szól és a hírek szerint a Bayern további két évvel szeretné megtoldani azt. Kérdés, hogy ezek után és Nübel tényleges megszerzése esetén Manu miképp fog vélekedni erről a témáról.Ennyi meccsről kellene lemondania Nübel miatt Neuernek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top