Átigazolási hírek

BILD: Henrichs megegyezett a Lipcsével | Klostermann előtt megnyílik az út?



Mint Hansi Flick legutóbbi nyilatkozatából megtudhattuk, a Bayern legalább nyárig kinevezett edzője szívesen igazolna tavaszra egy új jobbhátvédet, ugyanis Pavardot inkább a védelem középen, Kimmichet pedig a középpályán képzeli el.



A BILD és a Sport Bild információi szerint a Bayern szívesen megszerezte volna a Monaco 22 éves, német válogatott bekkjét, Benjamin Henrichset – de csak kölcsönbe, többek között emiatt, illetve Julian Nagelsmann személye miatt is döntött a Lipcse mellett a Leverkusen egykori spílere, aki csak 5 bajnokin játszott idén a hercegségbelieknél.

Henrichs állítólag megegyezett Gulácsi csapatával, már csak a klubonak kell dűlőre jutniuk. Állítólag 5 millió eurón megy a diskurzus, a Monaco 25 milliót szeretne kapni a játékosért, a németek viszont egyelőre 20-at kínálnak érte, de szeretnék január végéig megszerezni őt.

Itt jöhet a képbe az RB jobbhátvédje, Lukas Klostermann, akit jobbhátvédként csakugyan szóba hoztak a Bayernnel. A Lipcse állítólag hónapok óta szeretne hosszabbítani vele, de erre még nem került sor. Talán már nem is fog, ugyanis Henrichs átigazolása esetén van esély arra, hogy Klostermann hamarosan a Bayern játékosa legyen.



BILD: Henrichs megegyezett a Lipcsével | Klostermann előtt megnyílik az út?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top