Átigazolási hírek

BILD: A Bayern figyeli Klostermannt, de télen másvalaki érkezhet



A BILD információi szerint a Bayern intenzíven figyeli a Lipcse 23 éves német jobbhátvédjének, Lukas Klostermannak a helyzetét.



Lukas legfeljebb nyáron válthat klubot, átmeneti megoldásként viszont lehetséges módon a City nyári igazolása, a keveset játszó Joao Cancelo érkezhet kölcsönbe – írta hétfő este a lap.

Hansi Flick a legutóbbi, Kickernek adott interjújában elismerte, hogy az eddig jobbhátvédként szereplő Kimmichet középen, Pavardot pedig inkább középen preferálja, úgyhogy nem ártana egy azonnali segítséget nyújtani tudó jobbhátvéd a tavaszi nyitányra.

Klostermann 2021-ig szóló szerződését egyébként szeptember óta meg akarja hosszabbítani a Lipcse, Markus Krösche sportigazgató még az EB előtt aláíratná vele az új papírokat. Egyelőre várnia kell vele.

A Lipcse alapembere mellett szól, hogy gyors és rugalmas játékos, a védelem minden pontján bevethető és a válogatottból is sok Bayern-játékost ismer. A BILD szerint a szezon végén 30-35 millióért mozdítható lenne a Lipcséből, akik állítólag a szintén jobbhátvéd Benjamin Heinrichs helyzetét is figyelgetik.



BILD: A Bayern figyeli Klostermannt, de télen másvalaki érkezhet
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top