Edzőkérdés

Overmars marasztalná Ten Hagot: „Biztosan nem fogom őt elengedni”



Mint ismert, az év utolsó bajnokija után a Bayern legalább a szezon végéig bizalmat szavazott Hansi Flicknek a csapat irányítására. Hogy nyáron folytatódik-e a felek együttműködése, arra az eredmények és a mutatott játék fog választ adni.



Az egyik legnagyobb jelöltként kezelt Erik ten Hag neve mellett azonban Marc Overmars sportigazgató legfrissebb, De Telegraafnak adott nyilatkozata után ismét kétely merült fel, szavaiból ítélve nem lesz egyszerű a Bayern II egykori mesterét mozdítani a jelenlegi helyéről.

„Ten Hag a nyár elteltével egy újabb szezont tölthet el nálunk. Biztosan nem fogom őt elengedni, habár tudom, hogy a neve nagy európai topklubok listáján szerepel. Az ajtó egyelőre zárva marad.”

Overmars nyilatkozata egy kicsit meglepő lehet, októberben ugyanis arra utalt, hogy a topklubok megkeresése esetén nem gördítenek akadályt Ten Hag elé, ugyanis az embernek nem sok lehetősége akad élni ilyen lehetőséggel. A holland guru szerződése egyébként 2022-ig él.

Természetesen sanszos, hogy Overmars csak a Ten Hag körüli pletykákat akarja visszaszorítani és nyáron elengedik őt valamelyik topcsapathoz. Kérdés, hogy a Bayernnek szüksége lesz-e egyáltalán rá, vagy a másik forró jelöltre, Thomas Tuchelre.



Overmars marasztalná Ten Hagot: „Biztosan nem fogom őt elengedni”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top