Átigazolási hírek

Hivatalos: Adrian Fein 2023-ig hosszabbított a BayernnelBekövetkezett, amire az előzetes hírek alapján számíthattunk: Adrian Fein, a Bayern Hamburgban kölcsönszereplő játékosa pénteken két évvel, 2023-ig meghosszabbította szerződését a német Rekordbajnokkal.Salihamidzic: Adrian az elmúlt másfél évben sok tapasztalatot gyűjtött a Bundesliga 2-ben és ezáltal nagy lépést tett előre a fejlődésében is. Meg vagyunk bizonyosodva a potenciáljáról, ezért hosszútávon köteleztük el őt a Bayernhez.

Adrian Fein: Münchenben születtem és sok évet töltöttem el az FC Bayernnél. Ezért is vagyok boldog, hogy megkaptam a lehetőséget a szerződésem meghosszabbítására. A Hamburgnál eltöltött időszakom nagyon fontos számomra, itt játéklehetőséget tudok gyűjteni és tovább tudok fejlődni.

A korábbi hírek szerint a Bayernnek nyáron, legalább a felkészülés idejére szándékában áll visszahívni Feint a HSV-ből. Az északiak viszont reménykednek abban, hogy Adrian a szerződéshosszabbítása által egy újabb évet tölthet el jelenlegi csapatában.Hivatalos: Adrian Fein 2023-ig hosszabbított a Bayernnel
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top