Átigazolási hírek

Sajtó: Fein hosszabbít, majd visszatér a BayernhezAdrian Fein, a Bayern játékosa nyáron kölcsönbe igazolt és a másodosztályú, Dieter Hecking vezette HSV meglepetésembereként a csapat kulcsjátékosává nőtte ki magát. A 20 éves középpályás bemutatkozott az U21-es német válogatottban is, ahol a drukkerek több mérkőzés legjobbjának is megválasztották a játékost.A hamburgi Morgenpost (MOPO) legfrissebb információi szerint a Bayernnél úgy döntöttek, hogy Fein 2021-ig hatályos szerződését hamarosan meghosszabbítják és nyártól állítólag megkapja a lehetőséget, hogy a középpályán, azon belül is elsősorban a hatos poszton játssza be magát a profik közé.

Szándékáról a Bayern már értesítette a HSV vezetőségét, mindamellett az északiak továbbra is bizakodnak, hogy a szerződéshosszabbítással akár egy újabb évet tölthet el kölcsönben jelenlegi klubjánál, a Bundesliga II második helyén tanyázó Hamburgban a tehetség. Feinnek, született müncheniként és a Bayern ranglétráját végigjárva természetesen nagy álma, hogy előbb-utóbb a Rekordbajnoknál érvényesüljön, erről korábbi nyilatkozatai is tanúskodnak. Korábban Hasan Salihamidzic is megerősítette, hogy Feinnek megvannak a kvalitásai a Bayernhez, nemrégiben pedig Holger Seitz is elmondta, hogy látja benne a profikhoz szükséges képességeket.

Fein mindenesetre már most értékes tapasztalatot gyűjtött a HSV-nél: Az idei 18 bajnoki szinte mindegyikét végigjátszotta, két meccsen összesen 63 percről maradt le, míg a német kupában is végig ott volt a Chemnitzer és a Stuttgart elleni találkozókon – mindkét meccsen 120 percet játszott, a VFB ellen viszont büntetőkkel alulmaradtak az északiak.Sajtó: Fein hosszabbít, majd visszatér a Bayernhez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top