Átigazolási hírek

BILD: A Bayern már januárban leigazolná az érkezni kívánó SanétA közel 100 milliós kiadás esetén vajon mi lenne Havertz és Coutinho sorsa?


A BILD információi szerint a Bayern azt tervezte, hogy csak nyáron tesz újabb próbát Leroy Sané megszerzésére – miután a Sport BILD megszellőztette, hogy a részleges keresztszalag-szakadással kb. február végéig harcképtelen szélső már januárban a Bayernbe akar igazolni, a müncheni klub változtatott az álláspontján és már a jövő hónapban leigazolná a 23 éves City-játékost. A lap szerint Sané ára a nyáron követelt 150 millióról 100 millió euró alá csökkenhet – 2021-ig szóló szerződését nem hosszabbítja meg, illetve sérült.

Nagy kérdés, hogy egy ilyen kiadás mellett mi lesz a többi kiszemelttel: Kai Havertz iránt hat klub is érdeklődik és a Sport BILD szerint a játékos ügynöke konkrét megbeszéléseket folytat a Barcával, a Cityvel, a MU-val, a Poollal és a Reallal – úgy hírlik, hogy a Leverkusen egy 130 milliós csomagért hajlandó lenne megválni az egyik legnagyobb német tehetségtől. Korábban Rummenigge és Völler is megerősítették a Bayern érdeklődését. S ha esetleg ő is érkezik, vajon mi lesz Coutinhoval? A Bayernnek vételi opciója van rá és a BILD szerint lehet, hogy a Barca által eredetileg kért 120 millió euró 80-100 millió közé esik a brazil játékosért. Ha a Bayern Havertz mellett dönt, valószínűtlen, hogy Philippe-ért jelenlegi klubrekordnak jelentő összeget fizet ki a klub.BILD: A Bayern már januárban leigazolná az érkezni kívánó Sanét
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top