Interjúk és nyilatkozatok

Boateng: A csapat szívesen folytatná tovább HansivalJerome Boateng a müncheni Abendzeitungnak adott interjút, amelynek teljes tartalma csak a szerdai kiadásban fog megjelenni. Előzetes tartalomként viszont megtudhatjuk mit nyilatkozott Flickről, Hansi Juppal való összehasonlításáról és a BL-ről a 31 éves belsővédő.


Hansi Flickről: Hansi egyszerűen egy topedző, abszolút megérdemli az elismerést. Emberileg nagyszerű, remek érzést biztosít számunkra. Nagy tisztelettel és profin kezel minket játékosokat – azokat is, akik játszanak és azokat is, akik nem. Mindenkiben azt az érzést kelti, hogy fontos a csapatnak – ennek pedig egy olyan klubnál, mint a Bayern nagy jelentősége van.

Flick és Heynckes párhuzamáról: Olyan a hangulat, mint Jupp Heynckesnél, aki a tapasztalatával tényleg kiemelkedően végezte a dolgát. Hansi nem sokkal tér el tőle. Úgy gondolom, hogy a játékosok szívesen folytatnák tovább Hansival, remek amit az egész csapattal művel. Szóval a csapat örülne neki, de ez a döntés nem a mi kezünkben van.

A Bayern esélyeiről a BL-ben: A Chelsea egy érdekes sorsolás, egy nehéz ellenfél. Azt megállapíthatjuk, hogy mi vagyunk az esélyesek. A Liverpool elleni kiesés tavaly komoly motivációt jelent számunkra. Számomra sem megszokott, hogy ilyen korán kiessünk a Bayernnek, mindig bejutottunk legalább az elődöntőbe. München városa és a klub is epekedik egy újabb döntő iránt, de ehhez sok dolognak kell passzolnia. Megfelelő időben a megfelelő formában kell lennünk, de a Bajnokok Ligája egy kicsit mindig a szerencséről is szól, főleg a szoros meccseken. De megvannak a csapatban rejlő kvalitásaink.

A Kimmichhel való kakaskodásáról: A fociban ez előfordul, nincs mit mondani erről. A legfontosabb, hogy 6-1-re győztünk.Boateng: A csapat szívesen folytatná tovább Hansival
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top