Átigazolási hírek

Thiago helyzetét figyeli a Barca, de Flick elégedett veleÁllítólag a Meistro sem zárkózna el a spanyolországi visszatérésről.


A Sport Bild a hét közepén számolt be arról, hogy Thiago egy Spanyolországba való visszatérésről ejt gondolatokat. A Mundo Deportivo most megírta, hogy a játékos nevelőklubja, a Barcelona nagyon részletesen figyeli a játékos helyzetét, azaz nem kizárt, hogy a müncheniekkel 2021-ig szerződésben lévő játékos megszerzéséért próbálkozásokat tesz majd a katalán gárda.

A 28 éves Thiago az első Hansi irányította meccseken kétségtelenül nem tartozott a meghatározó játékosok közé, a legutóbbi három meccsét egyaránt végigjátszotta. További spanyolországi feltételezések szerint, ha a Bayern igényt tartana Coutinhora, Thiago is az üzlet részévé válhat. Alcantara korábban többször is elmondta, ő és családja is remekül érzi magát Münchenben, illetve a Tottenham elleni győzelem után is szép szavakkal illette a Kovac utódot.

„Hansi szuper, ő egy szuper ember, nagyon kedves és hihetetlen edző is. Minden játékos örül neki és nagyon szerencsés lehet vele.”

Flick a Werder elleni bajnoki után is megerősítette a játékost:

„Thiago megértette amit akarok és felhasználta a játékidejét arra, hogy visszatérjen a kezdőcsapatba.”Thiago helyzetét figyeli a Barca, de Flick elégedett vele
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top