Egyéb

Lucas lemarad a tavaszi nyitányról, csak január végén edzhet a csapattalA 23 éves védő október vége óta nem bevethető.


Lucas Hernandez, a Bayern 80 milliós rekordigazolása október végén, az Olympiakos elleni görögországi BL-meccs első félidejében részleges bokaszalag-szakadást szenvedett a jobb lábában.

A védelem tengelyében és balszélén is bevethető világbajnok 2019-es játékára már az akkori kilátások szerint sem volt sok esély – most úgy tűnik, hogy a 23 éves francia csak január végén csatlakozhat a Bayern csapatedzéseihez, azaz nem lehet ott a bajorok Hertha elleni, 19.-ei tavaszi rajtján sem.

Képtalálat a következőre: „lucas hernandez”

Lucas vasárnap, az Allianz Arena futballmúzeumában tett látogatása során osztogatott aláírásokat a kilátogató szurkolóknak – ott elmondta:

„Nagyon jól vagyok. Az elkövetkezendő hetekben szeretném elkezdeni a laza futógyakorlatokat. Az a terv, hogy a csapattal Dohába utazom – ott az edzések egy részét el tudom végezni, illetve egyénileg is edzhetek.”

A Bayern január 4.-e és 10.-e között tartózkodik majd a katari Dohában, hogy kiváló körülmények között készüljön fel a szezon második felére.Lucas lemarad a tavaszi nyitányról, csak január végén edzhet a csapattal
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top