Bundesliga

Láthattuk mi rejlik Coutinhoban – fel lehet ismerni Flick filozófiáját | Reakciók: Bayern 6-1 BremenA Werder Bremen elleni magabiztos győzelem reakciói.🔴 Hansi Flick: Láthattuk a csapat karakterét, amikor már a szünet előtt megfordítottuk a mérkőzést. Coutinho mindenkinek örömet okozott a stadionban. Aminek különösen örültem, hogy a csapat és ő is örült annak a teljesítménynek, amit nyújtott. Klasszis volt, mindannyian boldogok vagyunk miatta.

🔴 Hasan Salihamidzic: Be kell vallani, a Bremen jól kezdett. A szünet előtti két gól nagyon fontos volt. A második félidőben nagyobb kontrollt gyakoroltunk és nagyon, nagyon jó futballt játszottunk. Ma láthattuk mi rejlik Coutinhoban. Hihetetlenül örülök neki, hogy nem volt görcsös – a következő meccseken megpróbáljuk ugyanott folytatni, ahol ma befejeztük.

▪ Hansi jövőjéről: Természetesen nagyon alaposan figyeljük, hogyan dolgozunk, az edző hogyan dolgozik, és a játékosok hogyan viszonyulnak hozzá. De természetesen erről mi fogunk dönteni.

Képtalálat a következőre: „hansi flick”

🔴 Robert Lewandowski: Az első félidőben volt egy kis problémánk a Bremen védelmi felállásával, de a második félidőben sokkal jobbak voltunk, többet birtokoltuk a labdát, és labda nélkül is jobban helyezkedtünk, játszottuk a saját játékunkat.

🔴 David Alaba: Jelen pillanatban nagyon kockázatosan focizunk, nagyon, nagyon magasan védekezünk. Csapatként megmutattuk a karakterünket és már az első félidőben fordítottunk. Remek érzés ilyen meccset játszani hazai pályán. Nagyon jól érezzük magunkat Hansi Flickkel – nagyon jól fel lehet ismerni a filozófiáját a játékunkban.

🆚 Florian Kohfeldt: Az elején volt egy kis szerencsénk és megszereztük a vezetést, Pavlenka is jól védett. Az első bekapott gólnál nem védekeztünk megfelelően és Theo is megsérült. 1-1-el kellett volna félidőre vonulnunk, de nem sikerült – A 3-1 ellenére reménykedtünk még valamiben, de a negyedik gól elvette a hitünket. Szar idényt játszunk.

🆚 Davy Klaassen: Az első félidő jó volt, kidolgoztunk pár helyzetet. A Bayern egy jó csapat – az első félidőben volt 2-3 jó lehetőségünk és egy kis szerencsével többet is kihozhattunk volna belőlük – a második félidőben viszont nem sok babér termett számunkra.Láthattuk mi rejlik Coutinhoban – fel lehet ismerni Flick filozófiáját | Reakciók: Bayern 6-1 Bremen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top