Hivatalos

Hivatalos: Salihamidzic nyártól előléptetésben részesülA Bayern döntéshozó bizottsága hétfőn egyhangúlag eldöntötte, hogy Hasan Salihamidzic 2020. július 1-jétől a Bayern München AG igazgatótanácsának tagjaként a klub sportelnöke lesz. A bosnyák jelenlegi, sportigazgatói szerződése 2020. június 30-áig hatályos. A Bayern legutóbbi sportelnöke Matthias Sammer volt.Herbert Hainer, a Bayern és a felügyelőbizottság elnöke: „Hasan Salihamidzic az elmúlt két és fél évben rengeteget tett a klub sportigazgatójaként a  profi-, és az utánpótlásrészlegen. A felügyelőbizottság meggyőződése, hogy Hasan a megfelelő ember az FC Bayern sportszakmai jövőjének formálához és felügyeléséhez.”

Hasan Salihamidzic: „Szeretnék az Uli Hoeness és a Herbert Hainer vezette felügyelőbizottságnak köszönetet mondani a bizalomért és a megbecsülésért. Örülök, hogy az igazgatótanácsban dolgozhatok együtt a kollégáimmal – közös feladatunk és felelősségünk lesz az FC Bayernt olyan irányba terelni, hogy sikeresek legyünk és megtartsuk az identitásunkat. Szeretnék Karl-Heinz Rummeniggének is köszönetet mondani az elmúlt két évben kapott rengeteg támogatásért. Büszke vagyok, hogy ezért a nagyszerű klubért dolgozhatok.”

Hasan Salihamidzic nevéhez fűződik többek között a klub megfigyelési rendszerének megreformálása, Davies felderítése és a transzfer lebonyolítása, az utánpótlásakadémia átstruktúrálása, Klose és Demichelis edzőként való állományba vétele is.Hivatalos: Salihamidzic nyártól előléptetésben részesül
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top