Bundesliga

„Két jó meccset játszottunk, de mindkettőt elveszítettük” | Reakciók: Gladbach 2-1 BayernA vezetésről elbukott Mönchengladbach elleni mérkőzést követő nyilatkozatok.


🔴 Hansi Flick: Fontos, hogy jól fociztunk. Az első félidőben ezt tettük és sok helyzetet dolgoztunk ki. Természetesen bosszantó, hogy nem vittük be a lehetőségeinket, és ezzel partiban hagytuk a Gladbachot, normális esetben korábban kellett volna betalálnunk – csakúgy, mint múlt héten a Leverkusen ellen. A csapatnak megvan a kvalitása a gólszerzéshez, de most sajnos nem tudták ezt megvalósítani . Végsősorban viszont az igaz, hogy a focit gólokban mérik.

🔴 Manuel Neuer: Megszereztük a vezetést és ugyanúgy kellett volna játszanunk tovább, nem szabadott volna kivárnunk. Nem megyünk semmire, ha az eredményt az időre bízzuk. Tudunk jól támadni, kontrázni és helyzeteket kidolgozni, de a második félidőben túl sokat vártunk a vezetés után. Ezért jött egyre és egyre feljebb a Gladbach.

🔴 Joshua Kimmich: Végtelenül bosszankodom. Az első félidőben nagyon jól játszottunk és sok helyzetünk volt, de nem volt meg az eredménye. A szünet után megérdemelten szereztük meg a vezetést, majd a Gladbach belejött a játékba anélkül, hogy nekünk kiemelkedő helyzetünk lett volna. Összegezve, két jó meccset játszottunk, de mindkettőt elveszítettük.

🔴 Thomas Müller: Brutális volt ilyen körülmények között elveszíteni ezt a meccset. A gólunk után kevesebbet kontrolláltunk, mint az első 50 percben. Majd egy rögzített szituáció után és a végén egy felesleges büntetőből kaptunk gólokat. A futball még egy meccsen belül is nagyon változatos. Végsősorban viszont a jó játékkal nem megyünk semmire.

🆚 Marco Rose: Két különböző félidőt láthattunk. Az első félidőben alig tudtunk támadni. Mindig különbség van aközött, amit az ember tervez és amit megvalósít a Bayern ellen. A 49. percben bekaptuk a gólt, ezután összeszedtük magunkat és egy rögzített szituáció után kiegyenlítettünk – majd játszottunk tovább a győzelemre, ami egy büntető árán sikerült is megszereznünk. Szerencsés győzelem volt, de nagy segítséget jelent ez a fejlődésünkben.

🆚 Ramy Bensebaini: A Bayern minden tekintetben is egy nagyon erős csapat. Ez egy olyan csapat, amely mindenkin képes uralkodni. De jól felkészültünk és ellen tudtunk állni, egész jól sikerült. Remélem, hogy így folytatjuk tovább.„Két jó meccset játszottunk, de mindkettőt elveszítettük” | Reakciók: Gladbach 2-1 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top