Bundesliga

Hansi: Magabiztosak vagyunk, bárkit megtudunk verniFlick a szombat délutáni, Mönchengladbach elleni idegenbeli mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót.


A Mönchengladbach elleni mérkőzésről: Minden mérkőzésnek örülök. Gyermekkoromban a Gladbach és a Bayern összecsapása mindig „Klassikernek” számított. A bátyám a Gladbachnak szurkolt, én természeten Bayern-fan voltam.

A Leverkusen elleni vereségről és a tanulságokból: A Gladbach az éllovas, mi a negyedik helyen állunk. De a Leverkusen elleni vereségtől függetlenül magabiztosak vagyunk, játék szempontjából is jó úton haladunk. Sok helyzetet alakítottunk ki és jó focit mutattunk. Fontos, hogy kevesebb területet hagyjunk nekik, mint a leverkuseni támadóknak, ez állt a középpontban a felkészülésünk során. A meccs után mindannyian emészetettük magunkat, de nagy önbizalommal vágunk neki a meccsnek és képesek vagyunk bárkit megverni.

A Thomas Tuchellel kapcsolatos pletykákról, tudna-e vele dolgozni: Elég gyakran elmondtam, hogy sokmindent eltudok képzelni. De ez semmit nem változtat: A megbeszélés szerint kivárunk év végéig, összeülünk, semmi más nem érdekel. Szép név amit emlegetnek, Thomas az egyik legjobb német edző. Az a módszer, ahogyan játszatja a focit, nagyon tetszik nekem. De hogy milyen kapcsolatban állunk az magánügy.

A Gladbach fejlődéséről: Thuram személyében lett egy újabb játékosuk, aki nagy kvalitással és gyorsasággal rendelkezik, illetve a kapu előtt is nagyon veszélyes. Nagyon gyors a csapatuk és ez minden játékosukra érvényes. Azáltal, hogy mindkét csapat támadó felfogásban játszik, sok gólhelyzet adódhat. A Gladbach talán más stílusban értelmezi a futballt, mint tavaly, de akkor is jól játszottak. Nagyon dinamikusan támadnak le.

A személyi helyzetről: Tulajdonképpen nekem is jót tett, hogy bedobtak a mélyvízbe. Számomra viszont fontos, hogy nagyszerű csapat van körülöttem, ez a csapat adja nekem az erőt és az önbizalmat ahhoz, hogy még jobban azonosuljak a szituációval.

Goretzkáról: Leon sok labdát szerez és a középpályán mutatott dinamikájával gyorsan át tudja játszani a középpályát. Gólveszélyes és a középpályások esetében ez fontos.

A bajnoki esélyekről: Addig még sokminden történhet. A következő lépés a téli döntés, csak ezután kezdek el gondolkozni mi lesz májusban. Az viszont biztos, hogy az FC Bayern mindig bajnok akar lenni, habár idén több olyan csapat van, amely nagy kvalitásokkal rendelkezik.Hansi: Magabiztosak vagyunk, bárkit megtudunk verni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top