Edzőkérdés

Sport Bild: Tuchel és Flick együtt irányíthatják a Bayernt



A BILD és a Sport Bild információi szerint a Bayern új próbálkozást akar tenni Thomas Tuchel megszerzésére – sőt, a klub azt is eltudja képzelni, hogy a PSG jelenlegi edzője jövő nyártól Hansi Flickkel együtt irányítsa a csapatot.



Tuchel és Flick kölcsönösen tisztelik és becsülik egymást, sőt Hansi 2018 októberében, a PSG 6-1-es Crvena Zvezda elleni győzelme előtt hospitált is Párizsban Thomasnál – nem csak a taktikáról és a játékfilozófiáról cseréltek eszmét, hanem szimpátia is kialakult köztük és továbbra is ápolják a kapcsolatot egymással.

Mindkét edző élvezi Jupp Heynckes tiszteletét – 2018 márciusában, a Bayern edzőkeresésekor elmondta, hogy Thomas Tuchelnek megvannak a kvalitásai ahhoz, hogy egy Bayern Münchent is irányítani tudjon. Ezen a héten pedig Hansi Flicket dicsőítette, szerinte Hansi ideális edző ahhoz, hogy egy érát képviseljen a Rekordbajnok élén.

A Sport Bild szerint Tuchel is eltudja képzelni, hogy a Bayernnél folytassa – 2018 nyarán is eltudta volna, de Uli Hoeness nem rajongott az ötletért és inkább Niko Kovacot nevezték ki az edzőnek. Most, Hoeness visszavonulásával és Kalle hatalomba lépésével könnyen elképzelhető, hogy a PSG-vel nem felhőtlen kapcsolatot ápoló Tuchel komoly jelölt lesz a Bayern számára.



Kép: Sportbuzzer.de

Sport Bild: Tuchel és Flick együtt irányíthatják a Bayernt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top