Interjúk és nyilatkozatok

Coutinho: Lúcio apafigura volt számomra, mindig mesélt a Bayernről

Philippe Coutinho már az első sajtótájékoztatóján is elmondta, hogy a Bayern egykori játékosának, Lúciónak a véleményét is figyelembe véve döntött a német Rekordbajnok mellett – a 41 éves, egykori közönségkedvenc középhátvéd 2010 és 2012 között játszott is együtt Couval.



„Lúcióval játszottam együtt az Interben. Mindig apafigura volt számomra és úgy kezelt engem, mint a gyerekét. Mindig mesélt arról, milyen nagyszerű volt Münchenben élni és az FC Bayernnél játszani, illetve a Németországhoz való nagy elköteleződéséről. Ezek miatt a pozitív benyomások miatt sem volt kérdés, hogy ide akarok jönni.”

Coutinho augusztus közepén érkezett kölcsönben Barcelonából és a Bayern állítólag az eredetileg megbeszélt 120 millió eurónál kevesebbért is megszerezheti őt – ha akarja. Kezdeti meggyőző teljesítménye után Philippe jelenlegi játéka nem annyira hasznos és látványos, hogy a klub feltétlenül megvegye majd őt. A brazil mindenesetre jól érzi magát jelenlegi állomáshelyén:

„Az első pillanattól kezdve nagyon jól éreztem magam. 100 százalékig biztos vagyok benne, hogy a megfelelő döntést hoztam. A szívem klubja viszont kétségtelenül az, ahol kezdtem a pályámat, azaz a Vasco da Gama. De ha egy olyan klubnál vagyok, mint az FC Bayern, akkor velük is tudok azonosulni.”



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top