Egyéb

Süle lerakta a mankót és a visszatérésén dolgozik – „Tudom, hogy ott leszek az EB-n”Niklas Süle hat héttel a tragikus keresztszalag-szakadása és a sikeres operációja után már intenzív felépítő-edzéseket folytat a müncheni edzőközpontban, ugyanis három napja lerakta a mankót és terhelheti a sérült lábát is.Kötelességét teljesítve részt vett a klub hagyományőrző fanklublátogatásán, a „Rollwagerl 93” nevezetű csoportosulást látogatta meg és beszélt többek között a visszatérési folyamatáról. Süle optimistán tekint arra, hogy ott lehet a 2020-as Európa-bajnokságon.

„A térdem jól van, a gyógyulási folyamatban is előrébb járok egy kicsit. Ez nem volt belátható és az operációt végzők jó munkáját bizonyítja. Várom, hogy visszatérjek. Az EB-t még nem írnám le. Tudom mi vár rám és tudom, hogy ott leszek. Vannak napok, amikor elgondolkozol: Mi az istenért csinálod ezt a sok szart? Viszont nincs jobb annál, hogy mindenkinek bizonyítsak, aki nem hisz az EB-szereplésemben. Remélem, hogy márciusban vagy áprilisban ismét a csapat körül lehetek.”

A fanklub látogatás során beszélt egykori és jelenlegi edzőjéről Julian Nagelsmannról és Hansi Flickról is:

„Azt hiszem Julian Nagelsmann egyszer a Bayern München edzője lesz. Hansit régóta ismerem, mert a DFB-nél sportkoordinátor volt, amikor az olimpián vettünk részt. Hasonló személyiség, mint Heynckes és jól végzi a dolgát.”Süle lerakta a mankót és a visszatérésén dolgozik – „Tudom, hogy ott leszek az EB-n”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top