Interjúk és nyilatkozatok

Kalle: Lehetséges, hogy Hansival folytatjuk, az egész klub elégedett veleKarl-Heinz Rummenigge vasárnap, az „FC Bayern Digital Campus” bemutatóján és a szokásos karácsony előtti fanklub látogatás alkalmával beszélt pár Flickről, az edzőkérdésről, Sanéról és Manéról.A Leverkusen elleni vereségről: Totál szerelcsétlen, érdemtelen vereséget szenvedtünk. De vannak ilyen meccsek, amikor az ember képtelen betalálni. Tapasztalatból tudom: A játék minősége a legfontosabb. Fáj az elveszített három pont, de jelzésből most megpróbálunk egy újabb szériát elkezdeni. Azt kijelenthetjük, hogy sokkal jobb focit játszunk, mint hetekkel ezelőtt. Ez Hansi Flick nagy érdeme.

Hansi Flickről: Nagyon elégedettek vagyunk vele, jól végzi a dolgát. Nagyon jól érzi magát a csapattal, érezni benne az empátiát, ráadásul világos meccstervvel is rendelkezik. Ezért csak azt tudom mondani: Nagyon elégedett vagyunk a munkájával, és azzal, ahogyan azt értelmezi.

Az edzőkérdésről: Először is azt gondolom, az a fontos, hogy most egy olyan edzőnk van, aki jól paszol a csapathoz. Megbeszéltük vele, hogy télig folytatja a munkáját. Az utolsó, Wolfsburg elleni meccs után összeülünk vele és megbeszéljük a továbbiakat. Lehetséges, hogy vele folytatjuk tovább, az egész klub nagyon elégedett vele.

Hansi és a Bayern kilátásairól: A fociban a legfontosabb a játékminőség, a meccsterv. Ez a két dolog stimmel nála. Ezért a legutóbbi meccs után sem változik a vele kapcsolatos értékelésünk. Ideális esetben a tabella élén akartunk karácsonyozni. Természetesen a legutóbb elveszített három pont után, amelyet sajnos nem tudtunk behúzni, nehezebb dolgunk lett. Viszont ha úgy játszunk, mint a Leverkusen ellen, az összes mérkőzést megfogjuk nyerni.

Hansi és Guardiola összehasonlításáról: 2013-ban, amikor Pep Guardiola volt az edző, volt egy meccsünk Leverkusenben, amely 1-1-el ért véget, de tulajdonképpen 7-1-re kellett volna győznünk. A játékosok savanyú képpel ültek az öltözőben – majd Pep bejött és azt mondta: „Gratulálok”. Mindenki meghökkenve nézett rá, ő pedig azt mondta: „Ez volt a legjobb játék, amióta itt edzősködöm. A következő tíz meccset megnyerjük.” Ezután mindent elfelejtettünk, mert a csapat egyszerűen hitt ebben és megvolt a játékminőségünk.

A BL-álmokról: Természetesen ez egy álom. Jobban kell csinálnunk, mint tavaly. Ha lesz egy kis szerencsénk, idén tovább is eljuthatunk.

Sadio Manéról: Érdeklődtünk iránta, akkor épp Michael Reschke volt a megfigyelési-vezetőnk. De valahogy mégsem jött össze, ezért pedig kár.

Leroy Sanéról: Elég régóta vagyok a szakmában ahhoz, hogy tudjam: ha mondanék valamit erről a témáról, az nyugtalanságot okozna és tapasztalatból, az ára sem menne lejjebb. Egyik sem jó számunkra.Kalle: Lehetséges, hogy Hansival folytatjuk, az egész klub elégedett vele
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top