Bundesliga

„Szinte példátlanul hatástalanok voltunk” – Reakciók: Bayern 1-2 LeverkusenNégy makulátlan győzelem után megvan a Flick-éra első fájdalmas veresége – ennek reakcióit olvashatjátok.
🔴 Hansi Flick: Az első félidőben kétszer nem figyeltünk oda, ezt pedig kihasználta a Leverkusen. Tudtuk, hogy remekül kontráznak, de nem hibáztathatom a csapatomat. Változatos meccs volt a nézők számára is, ránk nézve sajnos a rosszabbik végkimenetellel. Egyszerűen túl könnyelműen bántunk a helyzeteinkkel, de ez is benne van a fociban. A Leverkusennek jó és gyors csapata van, remekül csinálták. Részletesen ki fogjuk elemezni a meccset.

🔴 Manuel Neuer: Mindenképp több volt ebben, a szerencse sajnos nem mellettünk állt. Az első félidőben voltak téves passzaink, amellyel a Leverkusennek lehetőséget adtunk a kontrázásra. A második félidő tisztességes volt, jobban játszottunk. Hradeczky természetesen nagyon jól védett, és túl gyakran találtuk el a kapufát is – egyszerűen csak a gólok hibádztak. Mindent megtettünk és meg akartuk fordítani a meccset, ezért nem is találhat sok kivetnivalót bennünk az ember. Ott kell folytatunk, ahol a legutóbbi meccseken abbahagytuk és ahogy ma a második félidőben teljesítettünk.
🔴 Thomas Müller: Elegendő lehetőségünk akadt és ha végül 4:2-re vagy 5:2-re győzünk sem szólhatott volna senki. Hihetetlenül gyors ellenféllel találkoztunk, amely az első félidőben nagy hatékonysággal játszott. Részünkről ellenkezőleg, egy szinte példátlan hatástalanságot tapasztalhattunk.

🔴 Joshua Kimmich: Nem játszottunk rosszul. Egész jól előhívtuk, amit a korábbi meccseken, de a Leverkusennek is megvoltak a lehetőségei. Az első kettőt hidegvérrel be is fejezték. Az egyetlen vád ami érhet ma minket, az a helyzetkihasználással kapcsolatos.

🔴 Karl-Heinz Rummenigge: Ez volt a szezon legjobb Bundesliga mérkőzése, számunkra sajnos a rossz végkimenetellel.Nem szabad, hogy a három meg nem nyert pont kizökkentsen minket, ezzel a játékminőséggel kell tovább folytatnunk. Végül a játék minősége fontosabb, mint az eredmény.

🆚 Peter Bosz: Ma megvolt az a szerencsénk, ami az elmúlt hetekben hiányzott. Az első 30 percben jók voltunk, bátran játszottunk és nyomást fejtettünk ki, meg is szereztük a gólokat. Ezután túl nagy volt a terület és egy kicsit visszahúzódtunk. A csapat megmutatta a karakterét és a mentalitását. Óriási gratuláció a srácoknak.

🆚 Kevin Volland: Mindent megtettünk és örülünk, hogy pontokkal távozhatunk. Szerencsére is szükség van, hogy talpon maradjon itt az ember – az első félidőben jól megmutattuk az erősségeinket és a második félidő elején is megvolt a lehetőségünk a 3-1-re. A Bayern nagy nyomást fejtett ki. Harapósak voltunk és a kellő szerencse is a mi pártunkon állt.

🆚 Lukas Hradecky: Az első félidőben elveszítettem az egyik kontaktlencsémet és 20 percen keresztül gyakorlatilag egy szemmel kellett játszanom. Próbálják meg ezt a Bayern ellen… Egyébként még soha nem éreztem ilyen nyomást, mint ma. Amikor a játékvezető felmutatta a hat perc hosszabbítást, szinte sírtam. Teljesen végem volt. De 14 harcosunk volt ma a pályán. Ennek a győzelemnek lökést kell adnia nekünk.„Szinte példátlanul hatástalanok voltunk” – Reakciók: Bayern 1-2 Leverkusen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top