Bundesliga

Ezeket a rekordokat fenyegeti Hansi Flick a Leverkusen elleni meccs előttHansi Flick a Bayern nagyobb arányú, Leverkusen elleni győzelme esetén két Bundesliga rekordot is megdönthet. 


🔴 Ha a Bayern legalább három gól különbséggel megnyeri a Leverkusen elleni mérkőzést, a három játéknap utáni legjobb Bundesliga-rajtot venné a csapat egy új edzővel. Az eddigi csúcs Carlo Ancelotti debütáló mérkőzéseihez fűződik, aki három győzelemmel és 11:1-es gólaránnyal kezdte a Bundesliga-karrierjét. Mint ismert, Flick irányításával a Dortmundot és a Düsseldorfot is 4-0-ra verte meg a Rekordbajnok.

🔴 Ha ez nem lenne elég, a Bundesliga-rekordot is megcélozhatja a Kovac helyébe lépő német mester: Ha a Bayern legalább négy gólt lő és a Leverkusen sem talál be, illetve legalább négy gólos különbség alakul ki a csapatok között, azzal a német élvonal legjobb rajtját venné új edzőjével a Bayern. Flick nem sztáredzők rekordját, hanem Willi Entenmann, a 2012-ben elhunyt egykori Stuttgart edző csúcsát adhatja át a múltnak: 1986-ban három győzelemmel és 13:2-es gólaránnyal írt történelmet Willi.

Azért nem lesz annyira egyszerű dolga a Bayernnek otthon a Leverkusen ellen, hogy számítsunk ezekre a rekordokra. Mindenesetre az elmúlt meccsek eredményeit és játékát tekintve hazai pályán, reflektorfény mellett előfordulhat, hogy ismét kiszakad a gólzsák.Ezeket a rekordokat fenyegeti Hansi Flick a Leverkusen elleni meccs előtt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top