Bajnokok Ligája

Féltucat gól, Lewa mesternégyes, csoportgyőzelem | Crvena 0-6 Bayern



A Bayern egy nagyon sima mérkőzésen, minimális esélyt sem hagyva ütötte ki Belgrádban a Crvena Zvezda együttesét.


CRVENA ZVEZDA 0-6 (0-1) BAYERN

⚽ Goretzka (14′), Lewandowski (53′ – büntető, 59′, 64′, 68′), Tolisso (89′)

🔴 Bayern: Neuer – Pavard, Martínez (Kimmich 68′), Boateng, Davies – Thiago – Coman, Goretzka, Tolisso, Coutinho (Perisic 61′) – Lewandowski (Müller 77′)

🔄 Padon végezték: Ulreich –  Gnabry, Müller, Kimmich, Mai

🆚 Crvena Zvezda: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić – Cañas, Petrović – Vukanović, Marin, García – Boakye

ELSŐ FÉLIDŐ

▪ A 7. percben jött az első komoly lehetőség: Lewandowski egy az egyben tört az ellenfél kapujára, de 10 méterről mellélőtte.

A következő veszélyesebb lövés Comantól érkezett, aki közelről a rövidet vette célba – Borjan ezt is védte.

▪ GÓÓÓL!!! Coutinho beadását Goretzka egy 11 méteres felhőfejessel váltotta gólra! 1-0. A Cottbus elleni kupatalálat után talált be ismét a Bayernben a német középpályás.

⚽ Leon Gore gólérzékeny formában van. ⬆

▪ Alig egy-két perccel a vezetés megszerzése után Goretzka ezúttal egy 16-oson kívülről lőtt kapáslövéssel duplázta volna az előnyt. Be is csapódott volna a kapuba, Borjan azonban védte a középre érkező próbálkozást.

▪ A 20. percben Coutinho szabadrúgásból tréfálta volna meg Borjant, de a hazaiak kapusa visszaért a kísérletre.

▪ Fél óra elteltével a Bayern óriási nyomás alatt tartja a hazaiakat, a Crvena nem is nagyon tud hozzászagolni a bajorok kapujához.

Érvénytelen gól –  Lewa hiába vette célba csodásan a balfelsőt, a szitu előtt Tolisso kezéhez ért a labda. Marad az 1-0.

Alphonso Davies majdnem betalált – egy szöglet után került a 19 éves kanadai elé a labda, aki a 16-os előteréből próbálkozott a gólszerzéssel. Alig célzott csak fölé.

▪ A Bayern óriási fölényben zárta az első félidőt, az egyetlen szépséghibát az egyetlen gól jelentheti – a játék és a helyzetek alapján jóval méretesebb előnyt is megérdemelt volna Flick csapata. Ha továbbra is így folytatják a srácok, nem lehet probléma a „csak” egygólos előny.



MÁSODIK FÉLIDŐ

▪  Tizenegyes és gól az 53. percben! Lewandowski beadása a becsúszó védő Degenek kezét érintette – a lengyel értékesítette a büntetőt!

⚽ Lewandowski büntetett és megszerezte az idei hetedik BL-találatát is. ⬆

▪ Nincs megállás, pár perc elteltével Lewandowski megszerezte saját maga második, csapata harmadik találatát is ezen a mérkőzésen. Coutinho beadását Tolisso fejelte le a kapu előtt vadászó Lewandowski elé, aki nem hibázott közelről.

⚽ Lewa második gólja a meccsen. ⬆

▪ Hihetetlen ez a faszi, Lewa ezúttal Pavard beadását fejelelte be, megelőzve a hazaiak kapusát. 4-0!!!

⚽ Lewandowski harmadik gólja. ⬆

▪ Mi folyik itt Belgrádban??? Robert Lewandowski 15 percen belül a negyedik gólját lövi meg, amellyel már 5-0-ra vezet Belgrádban a Bayern. Ez volt a 10. találata a lengyelnek az idei kiírásban. 19 tétmeccsen pedig 27-edszerre talált be.

⚽ Lewandowski negyedik gólja. Történelmi magasságokban a lengyel támadó.  ⬆

▪ 80 perc elteltével a hazaiaknak továbbra sem volt kapuralövési kísérletük. A Bayern az ötgólos előny tudatában minimálisan visszavett, de abszolút dominálja a mérkőzést.

▪A 84. percben az ellenfél térfelén labdátszerző és üresen kapuratörő Tolisso növelhette volna az előnyt – a hazaiak legjobbja, Borjan azonban nagy bravúrral védte ezt is, a próbálkozás végül a kapufára pattant.

▪ A 87. percben megérkezett a szerbek első kapuralövése – Neuernek természetesen nem okozott problémát.

▪ GÓÓÓL! Megvan a kegyelemdöfés, Tolisso passzolja be Bayern hatodik, féltucatnyi találatát.

Tolisso találata



STATISZTIKA



Féltucat gól, Lewa mesternégyes, csoportgyőzelem | Crvena 0-6 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top