Bajnokok Ligája

Goretzka: Folytatni akarjuk a pozitív szériátLeon Goretzka a Crvena Zvezda elleni meccs kapcsán tartott sajtótájékoztatót.Flickről: Bár nem volt sok időnk, nagy különbséget tapasztalhat az ember. Nagyon világosan elmondta mit szeretne tőlünk és ezt jól meg is valósítjuk – ezt bizonyítottuk a pályán is. Nagyon domináns az a stílus, ahogy játszunk, ezt várják el tőlünk. Hansi pozitív személyiség, sok empátiával rendelkezik és sokat kommunikál velünk játékosokkal. Ezért mindenki készen áll teljes gőzzel játszani.

A védelemről: Eddig nem mindig nézett ki jól a védekezésünk, ezért erre kezdtünk el koncentrálni, erre helyezzük a hangsúlyt. Még sokat kell fejlődnünk, ez világos, de még nem volt elegendő időnk hozzá. Az előző három meccs előtt túl sok gólt kaptunk. Mindig elől akarunk védekezni és ki akarjuk provokálni a korai labdaszerzést. Az elmúlt meccseken ez elég jól sikerült.

Arról a célról, hogy hat győzelemmel zárják a csoportot: Biztos, hogy ez is egy jó ok arra, miért vesszük komolyan a meccset. A fő ok viszont az, hogy folytatni akarjuk a pozitív szériát és elsőként akarunk végezni a csoportban.

Az atmoszféráról: A helyi szurkolók ismertek erről és arról is, hogy néha túllőnek a célon. De reménykedünk egy pozitív atmoszférában. Ez egy kis katlan, de szeretem az ilyet. Fontos tényező lesz, hogy az itteni hangulatot egy kicsit lecsillapítsuk.

Az ellenfélről: Marin nekünk németeknek természetesen ismert, de a többi játékosra is oda kell figyelnünk, a szélsőik nagyon gyorsak. A legjobb teljesítményünkre van szükség, hogy eredményesek legyünk, ugyanis a Belgrádnak feltétlenül pontra van szüksége és nagyon motiváltak lesznek.Goretzka: Folytatni akarjuk a pozitív szériát
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top