Akadémia

FCB II: 1-1-es döntetlennel zárult a városi „Derby”



A Grünwalder stadionban megrendezett teltházas, 15.000 néző előtt lejátszott müncheni Derbyn 1-1-es döntetlent játszott egymással a Bayern amatőr és az 1860 München proficsapata. A bayernesek gólját Wriedt szerezte.



🔴 Bayern: Früchtl – Richards, Feldhahn, Mai, Köhn – Dajaku (86. Nollenberger), Will, Kern (74. Welzmüller), Singh – Cuisance (76. Rochelt), Wriedt

🔄 Padon végezték: Hoffmann, Yilmaz, Senkbeil, Zirkzee

🆚 1860 München: Hiller – Willsch, Erdmann, Weber, Steinhart – Wein (90. Seferings), Rieder, Böhnlein (68. Owusu), Dressel – Mölders, Lex (88. Niemann)

Gólok: 0:1 Wriedt (27.), 1:1 Dressel (68.)

A kezdőcsapatba bekerült a Düsseldorf elleni 4-0-ás győzelem kerettagja Cuisance és Mai is. Az első félidő elején a Bayern irányított, de a világoskékek egyre agresszívabb játékkal próbálták megtörni a Rekordbajnok fiókcsapatának lendületét – ennek eredményeképp a 25. percben a Köhn buktatásért kapott büntetőből Otschi Wriedt szerezte meg a vezetést, majd négy perccel később a második gólt is – ezt sajnos les miatt érvénytelenítették. Richards és Singh is növelhették volna az előnyt, de nem született meg a második gól.



A városi rivális nagyobb lendülettel jött ki a második félidőre, Mölders és Erdmann korán megszerezhették volna az egyenlítést. Az 53. percben Früchtlnek kellett bravúrral védenie, viszont a pályaválasztó 1860 végül Dressel góljával megtudta szerezni a gólt. Később mindkét fél előtt adódott 1-2 komolyabb lehetőség, de a városi rangadó 1-1-es döntetlennel zárult.

Sebastian Hoeness: Együtt tudunk élni az egy ponttal. Nagyon intenzív derbi volt, két különböző félidővel. Az elsőben átgondoltak és dominánsak voltunk, még ha direktebben is játszhattunk volna előre. A szünet után az ellenfél nagy nyomást gyakorolt és nem mindig találtuk meg rá az ellenszert. Olyan meccs volt, amely másképp is alakuhatott volna. Az ilyen meccsekből nagy tapasztalatot gyűjthetnek a srácok, és ez mindenki számára nagyon értékes.

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA ITT TEKINTHETŐ MEG.

A következő meccsre november 29-én hazai pályán, a Carl Zeiss Jena ellen kerül sor.

FCB II: 1-1-es döntetlennel zárult a városi „Derby”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top