Egyéb

Mindenki egészségesen tért vissza a válogatottból – jöhet a 2019-es véghajrá



24 játékosnak tartott edzést a Bayern legalább karácsonyig kinevezett vezetőedzője.




Az év utolsó válogatott szünete után végre ismét együtt a csapat Münchenben! A nemzeti csapatoknál szereplő játékosokkal kiegészülő bajorok a csütörtök délelőtti edzésen már a következő, Fortuna Düsseldorf elleni szombati bajnokira készültek. Lewandowski továbbra is minden bajnokin betalált, a Düsseldorf ellen azonban – még – soha nem tudott gólt szerezni.

Nem, ő még nem Leroy Sané, hanem a 13 válogatott meccsén 13 gólt szerző Gnabry.

Összesen 24 játékos vett részt az edzésen: a három kapuson, azaz Neueren, Ulreichon és a szerződését meghosszabbító Früchtl-n kívül 17 profi és négy amatőrjátékos, Leon Dajaku, Joshua Zirkzee, Oliver Batista-Meier és Sarpreet Singh is megjelentek Hansi Flick edzésén – csak a sérült Süle és Lucas nem tudott ott lenni a csapattal, viszont ők az edzőközpontban végeztek egyéni rehabilitációs gyakorlatokat.

A Bayernre a következő 30 napban nyolc tétmeccs vár, ezeket biztosan mind a Kovac helyére lépő Flickkel abszolválja majd a csapat. A Düsseldorf elleni meccs után a Crvena Zvezda elleni idegenbeli meccsre, majd a Leverkusen és a Gladbach elleni Bundesliga-rangadókra kerül sor.

Mindenki egészségesen tért vissza a válogatottból – jöhet a 2019-es véghajrá
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top