Egyéb

Rummenigge búcsúzott: „Minden másodperc élvezet volt veled! Mia san Uli!”



Kalle a Bayern pénteki közgyűlésén nem csak Uli Hoenesstől búcsúzott el, hanem pár Brazzonak és egykori játékosoknak is köszönetet mondott.



„Kedves Uli! Több, mint 40 éve ismerlek téged. Te egy olyan határozott véleménnyel rendelkező ember vagy, akinek semmi nincs elég messze, ha a Bayernedről van szó. Egymás mellett, a szurkolókkal együtt ünnepeltünk és szenvedtünk a lelátókon. Minden másodperc élvezet volt veled. Ez az ember úgy tud örülni, mint egy kisgyerek. Ez különleges adottság majd’ 50 év elteltével. Uli, osztom a véleményed, semmi nem nagyobb a klubnál! Ezt pár edzőnek el kellett magyaráznod. Van két dolog, ami mindig összeköt minket. A futball szeretete és az FC Bayern állapota. Mindenki nevében szeretném megköszönni ezt a 49 évet! Soha nem volt unalmas, mindig érdekes és nagyon érzelmes volt. Számomra megtiszteltetés! Barátom, minden jót kívánok neked a jövőben, egészséget, sok szerencsét. Mi voltunk és mindig mi leszünk a családod. Mia san Uli!”

Brazzóról: Szeretnék mondani egy pár mondatot Hasan Salihamidzicről. A 2 és fél év alatt intenzív és jó munkát végeztünk vele. Víziója van a kerettervezésre, a játékosokra és a csapatra. Minden nap 100 százalékot ad a Bayernért, a játékosokért és a keretért. Jelenleg 25 játékost biztosítunk a különböző korosztályos ifiválogatottakba, ebből 13-mat a németbe – összehasonlítva a Dortmund csak négyet. Ha kérhetem bízzanak Hasanban, ne feledjék ő még egy nagyon fiatal fickó. Most sportigazgató, hamarosan pedig sportelnök lesz, ő egy jó munkatárs, aki megérdemli a bizalmunkat. Még sok nagyszerű sikert fogunk ünnepelni vele az FC Bayernnél.

Lucasról: Lucas Hernandez sérülése fájdalmas. Természetesen drága volt, de meggyőződésem, hogy ez a kiadás még meg fog térülni.

A Bayern II céljairól: Maradjunk a harmadosztályban és legalább egy ponttal végezzünk a négyszámjegyű klub előtt.



Ribéryről: Nagyszerű dolognak tartom, hogy a mai estére ideutaztál Firenzéből. Nagy gesztus! Megtiszteltetést jelent számodra, hogy Uli papád előtt tiszteleghetsz. Franck szerelemből focizott nálunk. Neked is köszönjük Uli! Ott álltál Franck mellett jóban, és rosszban.

Robbenről: Köszönetet mondhatok a mi „bolygó hollandinknak” is. A legfontosabb meccsét Londonban játszotta a Bayern színeiben. Arjen, most a hazámban, Grünwaldban vagy ifiedző. Talán később az FC Bayernhez is edzőként akarsz visszatérnni…

Hummelsről: Szeretnék Mats Hummelsnek köszönetet mondani a nálunk töltött három sikeres szezonért. Mats volt az, aki kérte a távozási engedélyt, mi lehetővé tettük a kívánságát. Azért azt is el kell mondanom, hogy gazdasági szempontból is nagyon jó volt a dortmundi ajánlat. Minden jót kívánok neki. Ez elég a bajnoki második helyhez…”

Rafinháról: Rafinha barátunkat nagy tapssal búcsúztatták, szuper személyiség volt! Messze ő volt a legjobb DJ az öltözőben, aki valaha volt nekünk a Bayernnél.

Jamesről és Sanchesről: Elhagyott minket James is, aki alapvetően egy nagyszerű játékos, Ő volt az egyik legjobb ballábasunk. Renato Sanches pedig a három év alatt sajnos soha nem tudott igazán nagy áttörést elérni.”



Rummenigge búcsúzott: „Minden másodperc élvezet volt veled! Mia san Uli!”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top