Akadémia

Három amerikai tehetséget és egy müncheni nevelést tesztelt a Bayern II

A Bayern amatőrcsapata jövő vasárnap fontos mérkőzést abszolvál, ugyanis a városi rivális 1860 München „profijaival” mérik össze erejüket. A válogatott szünet miatt a harmadosztályban sem rendeztek ezen a hétvégén bajnokikat.



Sebastian Hoenessék kapva az alkalmon tesztmeccsen léptek pályára és kaptak ki otthon az Augsburg U23-mas csapatától 1-4-re – az igazsághoz hozzátartozik, hogy nyolc válogatott ifijátékos mellett további nyolc játékos nem léphetett pályára a münchenieknél.

Ami ennél lényegesebb, hogy a nevezve lett a Bayernnel kooperáló FC Dallas három tehetsége: A 19 éves mélységi középpályás Edwin Cerrillo, a 18 éves jobbhátvéd Bryan Reynolds és a szintén 18 éves támadóközéppályás, Thomas Roberts is. Ők kéthetes próbajátékon vesznek részt most Münchenben. Rajtuk kívül szintén pályára lépett a 33 éves müncheni nevelés, Georg Niedermaier, aki a Stuttgartban vált profivá, de jelenleg nincs klubja. Legutóbb Ausztráliában, a Melbourne Victorynál alkalmazták.

Így állt fel a Bayern: Hoffmann – Reynolds (62. Waidner), Feldhahn (46. Niedermeier), Senkbeil (80. Rieg), Köhn – Franzke (75. T. Tillman), Will (62. Carrillo), Zaiser (62. Roberts), Rochelt – Kern (75. M. Tillman), Nollenberger (62. Johannson)

Gólszerzők: 0:1 Schieber (28./Foulelfmeter), 0:2 Pedersen (31.), 0:3/0:4 Sarenren Badzee (34./38.), 1:4 Köhn (61.)

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top