Edzőkérdés

Lewandowski reméli, hogy Flick marad az edzőA lengyel sztárcsatár szerint Hansinak  mindene megvan ahhoz, hogy ő legyen a Bayern edzője – legalább a szezon végéig.


Hansi Flick, Kovac egykori segédedzője, a Bayern jelenlegi, ideiglenesen kinevezett trénere kis túlzással már most több nyilvános elismerést kapott a játékosoktól, mint a Niko másfél év alatt. Most nem kisebb név, mint a rekordot rekordra halmozó, a sajtóban nem kertelő Robert Lewandowski magasztalta őt a lengyel TVN24 csatornán.

„Azt hiszem, hogy Hansi Flick a megfelelő ember. Esélye van arra, hogy az edzőnk legyen – legalább a szezon végéig. Remek kapcsolatot ápolunk vele, a taktikai és a szakmai tudása is magasszintű. Rövid időn belül megmutatta nekünk mi az, amin dolgoznuk kell, hogy jobban játsszunk és győzzünk.”

Kovac távozása után Flicket az Olympiakos és a Dortmund elleni meccsre nevezte ki a klub, mindkettőt kapott gól nélkül nyerte meg a Bayern. A továbbiakról még nem nyilatkoztak a vezetők, a válogatott szünetben, nyugodt körülmélnyek között járják körbe a témát. Addig is Hansi Flick tréningeli a srácokat a Säbeneren.

Lewandowski reméli, hogy Flick marad az edző
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top