Egyéb

Cuisance lekésett a kezdőről, de keményen dolgozik tovább



A Bayern nyári meglepetésigazolása, Michael Cuisance nehéz időszakon megy át a Bayernnél, ugyanis Niko Kovac irányítása alatt két bajnokin összesen csak 30 percet tölthetett a pályán. Az amatőröknél három meccsből egyet végigjátszott és azon egy szép gólt is szerzett.



A tervek szerint kezdett volna a Dortmund elleni meccs másnapján a Magdeburg ellen is, de mivel pár perccel elkésett a találkozási helyről, ezért fegyelmezési okok miatt csak az utolsó félórára cserélte be őt Sebastian Hoeness. A Gladbachtól érkező 8 milliós francia a meccs előtt késése miatt elnézést kért  a csapattól és az edzőtől, majd a keddi és a szerdai edzésen is jól teljesített.

A keddi edzésen a visszatérő és azóta ismét lesérülő Arp mellett a válogatott szünetben otthon maradó Boateng, Müller, Javi, Cuisance, Ulreich és Hoffmann kapus, valamint a csak később elutazó Früchtl és Mai is részt vett. Szerdán Boateng és Cuisance egyéni sprintgyakorlatokat végeztek. A kis francia 45 percen keresztül sprintelt Thomas Wilhelmi rehaedző közreműködésével, illetve Flick és Gerland felügyelete alatt.

Cuisance lekésett a kezdőről, de keményen dolgozik tovább
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top